7.2.2014

Vapaapäivä


Kiitos kaikille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen! Yritän vastailla mahdollisimman pian. Täällä pitää kiirusta, vaikka vapaalla olenkin tänään ollut. Niinhän siinä kävi, että mieheni sairastui myös torstain vastaisena yönä ja on edelleen kovassa kuumeessa. Toivon mukaan hellittää viikonlopun aikana. Minullekin uhkasi tauti tulla, mutta toistaiseksi taisi väistyä tropin ja levon voimin. Oli nimittäin mahtavaa nukkua pitkästä aikaa pitkään - ja perjantaina. Lomapäivä. Luksusta.


Järjestelin keittiön hyllytkin tässä pari viikkoa sitten uusiksi. Meillä on edelleen ihan hirveästi astioita, mitkä pitäisi myydä/antaa eteenpäin. No, aika hyvällä mallilla ollaan. Tavaranmäärä on kyllä todella paljon vähentynyt näiden vuosien aikana. Kävin tänään vanhemman tyttäreni kanssa ostoksilla ja ruokakaupassa, oli ihana kävellä ihan rauhassa muutamissa liikkeissä. Loppupäivä onkin katsottu Tähkäpäätä, pelattu ja vähän yritin järjestellä myös omaa kalenteria.


Mukavaa viikonloppua!


13 kommenttia:

 1. Niin ihanan näköistä! Meillä on myös kaappien karsinta menossa, pitäis vaan enemmän saada tyhjennettyä ja saada myytyä. Nyt ne menevät lähinnä varastoon ja sitten niiden myynti vaan siirtyy ja siirtyy.

  Ihanaa viikonloppua teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Laura! Minulla tuo proggis on hyvällä mallilla, mutta aikataulu tuntuu mättävän. Onneksi siihen on tulossa pian muutos.
   Tsemppiä urakkaan, kyllä tuo tavaran siirto nurkista toiseen (kellarista autotalliin) tuntuu olevan liian usein ratkaisu meillä. Vaatteita pitäisi tosiaan saada kohta myytyä. :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis koti teillä! <3 Ihastuin etenkin lattiaan ja...no, kaikkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista viestistä Mayo! :)

   Poista
 4. Pikaista paranemista sinne ja toivotaan, ettei se sinuun tartu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3 Näyttäisi siltä, että taidan välttyä tällä kertaa. Muu perhe on tosiaan vieläkin kipeänä.

   Poista
 5. Toivottavasti taudit jo vihdoin väistyisivät teiltä!
  Kauniilta teillä näyttää <3

  VastaaPoista
 6. Vitsit! Tulispas joku tekemään meillekin tavaroiden karsimisprojektin. Paikat niin täynnä tavaraa, että ihan ahdistaa :( Pikaiset paranemiset sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cride! Tuo on kyllä haasteellinen projekti, jos tavaraa on ehtinyt kertyä paljon. Tsemppiä sinnekin, jos jossain vaiheessa innostut. :)

   Poista
 7. Niin kaunista teillä <3 Hauska tuo munakori :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!