6.2.2014

Pikkupalmut sisustuksessa


Pikkupalmut on Ikeasta. Näitä meillä on ollut joskus ennenkin, mutta kaikki viherkasvit ovat hävinneet kotoa parin vuoden aikana. En tiedä miksi? Jostain syystä ne ovat tupanneet vaan nuukahtaa.

Koti on nyt oikein kutsuva ja lämmin, vaikka sisustus onkin vaalea ja vähän viileähkö. Vaaleammasta lattiasta haaveilen edelleen. Ollaan tehty sellainen päätös, että seuraavaan kotiin vasta. Mies ei halua aloittaa täällä enää mitään remontteja, kun näkymissä on kuitenkin muuttaa vuoden sisällä pois. Seinäpintoja tekisi mieli kuitenkin vähän maalata, sillä sohvan valkoisuus on alkanut häiritä omaa silmää. Seinämaali on murrettu valkoinen eli se ei oikein tunnu sopivan tuon nykyisen sohvan kanssa. Tällä hetkellä olen kuitenkin tyytyväinen ilmeeseen. 

Meillä alkaa nyt kolmen päivän loma, joten toivottelen kaikille oikein hyvää viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Meitlä löytyy samainen palmupuu, oli niitä aikoinaan kaksikin, mutta toinen nuukahti :/ onneksi ovat siellä edullisia, että voi rauhassa kasveja vaihdella. Muuten en varmaan raskisi kukkia ostaakaan kun ne aina kuolevat.

  Seinän sävyeroa ei ainakaan kuviin minusta välity. Erittäin ihana olohuone teillä on :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat palmut :) Sopii hienosti teidän sisustukseen! Mä olen kanssa miettinyt meille jonkinlaista viherkasvia, mutta onnettomana viherpaukalona saisin senkin varmaan tapettua aika pian..

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä tosi kivoja kukkasia, mietin meille ihan samoja makkariin hopeisiin ruukkuihin. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista on, niin kukkaset kuin niiden puitteetkin! Ihanan vaaleaa ja seesteistä. ♥ Mulla oli noita samaisia palmuja aikoinaan, mutta kissat kävi nyppimässä lehdet yksitellen pois, joten lensivät palmut roskiin ennen pitkää... ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!