6.1.2014

Gold nails

YSL kaunis kultalakka ensimmäistä kertaa kynsissä. En tiedä miksi jätin tämän hankinnan näin viimetinkaan, kun koko syksyn ehdin sitä ihastella. Onneksi ostin, koska kynsistä tuli upeat ja paljon kauniimmat, mitä arvelin. Lakka on todella peittävä eli yksi kerros riitti hyvin. Laitoin alus- sekä päälyslakan, saa nähdä miten pitkään kestää?

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana sävy!! Olen hulluna kynsilakkoihin ja nudesävyt on viime aikoina kiehtoneet. Toi on tuollainen hillitty ja tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Oon ihan samaa mieltä, sävy on ihanan hillitty mutta kuitenkin säväyttävä.

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sävy!
  Joskus sitä ihan harmittaa, että on nämä rakennekynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puolensa molemmissa ;) Välillä tekisi mieli taas ottaa geelikynnet, mutta toisaalta nykyinen työ on sellainen että kynsiä pitäisi lyhentää melko useasti.

   Poista
 4. Voi miten ihastuttavat kynnet! Ihana sävy! Samalla hillitty, mutta kuitenkin näyttävä! Upea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elle-Marie! Tykkään kanssa tosi paljon ja juuri niinkuin kirjoitit - hillitty, mutta upea! :)

   Poista
 5. Kauniit kynnet! Rakennekynsistä täälläkin haaveiltu, mutta niiden ylläpitäminen on aika hintavaa ja vaativaa hupia. Toistaseksi tyydyn omiin kynsiin ja kauniisiin lakkoihin.

  Mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku. Kynsien ylläpitoon on aikamoinen hintahaitari ja toki riippuu huoltovälistä, mutta siitäkin huolimatta paljonhan niihin uppoaa rahaa. Toisaalta lakkoja ei tule silloin haalittua niin paljoa.. Omat kynnet on itsellä ollut nyt reilut puoli vuotta ja aika nopeasti sain ne hyvään kuntoon. Kivoja lakkoja sen sijaan on tullut haalittua nyt useita, vielä tekisi mieli jotain koristeita kokeilla? Niistä ei ole mitään kokemusta.

   Poista
 6. Wou mitä ylellisyyksiä<3 Ihanat kynnet tulikin. Harmi kun en voi hygieniasyistä pitää ollenkaan kynsilakkoja, muuten kuin vapaa-aikanani. Karehdin muiden ihania lakattuja kysiä sekä rakennekynsiä. Eniten kuitenkin ihailen luonnollisia, kauniita kynsiä:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!