18.6.2013

Valmistautumista


Pieni prinsessa täyttää tällä viikolla kolme vuotta ja sen kunniaksi ollaan tehty paljon valmisteluita juhlien eteen. Vihdoin ja viimein sain myös tämän läppärin takaisin huollosta, joten pääsen taas hiukan perille, mitä maailmalla tapahtuu. Yllätten huomaa, miten tärkeä työkalu tämä on niin yksityisessä kuin työelämässäkin. Ilman ei tunnu pärjäävän!


Askarreltiin perinteisesti kutsut ja olen kysellyt myös tarjouksia leipomoista. Tahtoisin päästä tänä vuonna mahdollisimman helpolla tarjoilujen osalta, sillä mekossa ja kaikessa muussa tuntuu riittävän hurjasti puuhaa. Isosiskosta on kuoriutunut oikea äidin pieni apulainen ja hänestä onkin hurjan paljon tätä nykyä apua pienissä askareissa. Uhmailu on muuttunut lähinnä vanhempien kyseenalaistamiseksi ja tilanteet on helpompi puhua auki. Tämä tavaroiden mylläys kuluneen vuoden aikana onkin tehnyt meidän kodista melkoisen sekamelskan ja odotan kovasti, että tämä alkaisi tästä helpottaa. Olen pitänyt tavaroiden myymisestä nyt hiukan taukoa, kun se on todella aikaa vievää puuhaa, mutta nyt lomapäivien aikana olisis tarkoitus laittaa vielä ainakin pari sisustuspakettia sekä lastenvaatteita myyntiin. Pian onkin aika hankkia taas uudet talvikamppeet ja myydä pieneksi käyneet pois! Elämän kiertokulku - se on nykyään kaikessa toistuva teema!


Kaikenlaista pikkujuttua olisi siis vielä askarreltava. Nämä pienet kyltit on peruja meidän häistä ja nyt jälkikäteen harmittaa, että menin myymään melkein kaikki pois. Onneksi älysin säästää edes muutaman, sillä nämä on kätevät juhlissa, eivätkä vie paljoa säilytystilaa.

Sisustusrintamalla haaveillaan kylppärin uudistamisesta. Tähän liittyy muutamia kysymyksiä, mihin pitäisi saada vastauksia ja tosiaan, se kesälomakin taitaa juuri olla oven takana. Saa nähdä, miten paljon käytetään lomaa kodin laittamiseen? Viime vuosina ollaan liikaa huhkittu kotona ja on jäänyt akkujen latailut minimiin. Mutta nyt ensin niiden synttärien kimppuun!


Siinä olisi hiukan työnallaolevia juttuja, joten puuhaa ei juhannukselta puutu. Kukkia kävin muutamassa liikkeessä katsomassa, mutta hinnat on nousseet ihan pilviin vuoden takaisesta, joten jätin vielä tilaamatta.

Nyt täytyy ruveta suunnittelemaan allekirjoitusta ja monta muuta juttua, sillä läppäriltä katosi ihan kaikki. 

Aurinkoisin terveisin,

Mia

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, äiti ja tytär kiittää.

   Poista
 2. Ihanaa, että sait vihdoin koneen! Ihmettelinkin miten on ollut hiljaista suunnallasi :)
  Kivat juhlat teillä on suunnittelilla, hyviä hetkiä valmistelujen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. :) On ollut aika sumplimista, mutta nyt on ollutkin kiva tehdä kaikenlaista rästiä alta pois, kun kone (toivonmukaan) pelittää nyt paremmin.
   Toivotaan, että juhlista tulee hauskat edellisvuosien tapaan. Lastenjuhlat on mitä parhaimpia tilaisuuksia saada molempien perheitä kasaan. :)

   Poista
 3. Ihanat juhlajärjestelyt teillä käynnissä! Onnea prinsessalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Aiheesta vielä lisäystä tulossa. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!