20.5.2013

Aamu keittiössä


En ole aamuvirkku, enkä koskaan nouse virkeänä ylös. Nukuttaa ja tekisi mieli kääriytyä valkeaan, muhkeaan peittoon. Ei vielä voi olla aamu? En taida lukeutua aamuihmiseksi näillä normein, vaikka pidänkin aamuista ja etenkin niistä kiireettömistä kotiaamuista.


Äitienpäivän ruusuista on enää rippeet jäljellä, nipin napin. Nyt se ihastuttaa ruokailujoita pienessä Ikean maljakossa. Sellaisessa, minkä onnistuin ostamaan itselleni Ikeasta 2008 ennen kuin ne loppuivat. Siis pieni koko. Tämä on ollut kadoksissa parvekkeen uumenissa ja ihanaa, että löysin sen. Tähän hätään ei ole parempaa kuvaa (kirkas pieni maljakko).


A:n murolkulho. Ajatelkaan, että tällaisiakin tehdään! Kannellinen Late, mikä olikaan oikea nimi? Tästä tuli hirmu rakas, kun satuttin löytämään sopivia riisimuroja juuri samoihin aikoihin kaupasta, kun tämä murokulho paljastui mäkkärin leluyllätyksistä. Ilme muistuttaa ihme kyllä hiukan minua joinain aamuina...


Isäni hemmotteli meitä perjantaina, silä vietimme koko päivän yhdessä hyvin pitkästä aikaa. Poikkesimme Ikeassa ja sain aamiasmukit itselleni. Valitsin 3 sinistä ja 3 hiekan väristä - näitä olen ihastellut pitkään suloisten sävyjen takia, eikä ole muotoilukaan paha. Päinvastoin. Tykkään.Sain myös leivonta-alustan, mikä tuleekin todella tarpeeseen. Pian on taas juhlia ja nyt on (toivottavasti) riittävän iso alusta kaulimiseen ja koristeiden tekemiseen. Tytöillekin löytyi sieltä vaikka mitä, niistä sitten lisää myöhemmin.


Tämä postaus olisi hyvin voinut olla otsikoltaan vaikka "sinistä keittiöön". Keittiön väripilkut on nyt vaaleansinisen valloittamat.


Sentään muutakin väriä löytyy, sillä pikkusisko istuu vielä Tripp Trapissa, missä on nämä hauskat pehmusteet. Tämä on ollut tosi käytännöllinen ja pehmusteet ovat kestäneet hyvin pesuakin. Edelleen todella siistit.


Minun aamuni jatkuu nyt kynsihuoltoon, sillä päivän kouluhommat on aika pitkälle jo pulkassa. Tällä viikolla on myös muuta kaunistautumista luvassa, sillä varasin ajan hiusten leikkuuseen ja väriin. Samalla ajattelin laitattaa myös kulmat. Mitähän tuleman pitää...?


8 kommenttia:

 1. Täälläkin on vietetty vapaapäivää aamukahvin kera. Ihanaa kynsihuoltoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. :) Toivottavasti oli rento vapaa!

   Poista
 2. Samma här! Olen sellainen aamuunieläin että ei mitään rajaa! :) Onneksi olen lukenut, että siitä voi syyttää geenejä :D Kivaa viikkoa kynsihuollon ja kaunistautumisen merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin ihan uusi tieto, no turhaan olen yrittänyt "muuttua". ;) Kiitos kovasti, on ollut kiva viikko ja viikonloppua kohden vain paranee. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihania fiiliksiä! Mukavaa viikkoa!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 4. Minäkään en tykkää aamuista -varsinkaan arkiaamuista.. Mutta viikonloppuaamut ja loma-aamut ovat vallan mainioita :)
  Iloista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkiaamut on niitä pahimpia, ainakin toisinaan. Viikonloppuna se kiireettömyys on ihan parasta, ja lapsetkin tuntuvat olevan rennompia, kun kukaan ei säntäile ympäriinsä. (kuvastaa hyvin aamukiirettä meillä ;) )
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!