18.4.2013

Lexingtonin siniset keittiötekstiilit ☆


Meillä on ollut Lexingtonin keittiötekstiilejä jo vuosia - ole tykännyt niistä kovasti ja ne onkin ollut meillä ahkerassa käytössä.
Tykkään todella paljon raidoista (jos joku ei ole jo huomannut ;) ) ja sehän näissä viehättää myös kovasti. Laatu on myös hyvä, tuntuu että pesuissa vaan pehmenee ja materiaali pysyy siistinä.Patalaput on minun suosikit ☆
Isot taskut, mihin kädet saa sujautettua on aika hauskat.Pyyhkeillä on hyvä myös kuivaita ja kiillottaa ruokailuvälineet.
Pienempi liina sopii myös leipäkorin pohjalle.
Onko teillä suosikkeja vai ostatteko keittiötekstiilejä satunnaisesti?


16 kommenttia:

 1. mulla nyt hirmuisesti käytössä keittiössä mummojen vanhoja pellavaisia tekstiileja. sopii miun mielestä parhaiten tähän meidän yli sata vuotiaaseen taloon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun hienoa, meillä ei taida olla kovinkaan montaa vanhaa tekstiiliä tallessa. Vanhassa talossa on enemmin charmia, kun käytössä on vanhoja tavaroita. Pellava on kaunis ja kestävä materiaali!

   Poista
 2. Lexingtonit on kyllä ihania ja samaa mieltä olen laadusta, eivät mene miksikään pesussa, vaan pysyvät ihanasti kuosissaan. Kivan kesäinen ja merihenkinen setti, kaunista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Meillä on tosiaan nuo aivan kuin uusia, olen tykännyt paljon. :)

   Poista
 3. Suosikkeina mulla on Greengatet, mutta pari Lexingtonin liinaakin löytyy. Tykkään kyllä kovasti Lexingtoneistakin ja nuo sun liinat on kivat raikkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa olla yksi GreenGaten vaaleansininen palloliina, ja se on aivan ihana. Jotenkin on painottunut siniselle linjalle keittiön tekstiilit, joulunaikaan kaivelen kyllä esiin myös jotain punaista.

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla, klikkailin heti lukijaksesi ja jään seuraamaan!
  Meillä tykätään kanssa lexingtoneista, varsinkin astiat on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! :)
   Lexingtonin astiat on myös tosi kauniita, vaikka meiltä ei niitä löydy. Mutta niitä on kiva ihastella.

   Poista
 5. Ihania!! :) Itse olen kanssa lexington-fani <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita ja merellisiä sinisen sävyjä! Sopivat teille niin hyvin!! <3

  VastaaPoista
 7. Tykkään itsekkin Lexingtonista vaikka vielä en ole ostanut niitä mutta monesti kyllä pitänyt kädessä ostoaikeissa. :) AAW noita sinun ihania kuvia!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! <3
   Kuulostaa tutulta, mullakin on Lexingtonin kupit ja kulhot olleet monesti jo korissa asti, mutta sitten on iskenyt piheys. ;) Oon kyllä aika vakuuttunut, että ennen pitkää niitä tulee ostettua.

   Poista
 8. Olen ollut muutamia vuosia käyttämättä sinistä väriä sisustamisessa/tekstiileissä, mutta nyt kun näin nuo Lexingtonisi taidankin haluta juuri tuollaiset kesäkotiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jos löysit jotain inspiraatiota täältä. :)
   Nuo siniset sopiikin hyvin kesäkotiin, raikas ja merellinen ilme syntyy.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!