13.3.2013

Colourful spring


Hei kaikki,

Ihan hirmusta kiirettä on pitänyt viimeiset päivät, viikonloppu mukaan lukien. Tuntuu, että on kaikenmaailman rästiä ja uutta pukkaa päälle. Hymyilyttää, kun mietin, että onko tämä nyt niitä "kevätkiireitä"? Ihanaa, jos on. Aurinkoa riittää, mutta niin kyllä pakkastakin. Eikö se pakkaspoika millään meinaa armahtaa jomeitä? No kiire pitää sen verran toimeliaana, etten ole sitä ehtinyt murehtia. Raikas pakkassää ilahduttaa, mutta kohta kyllä kaipailisi jo keväisempää...

Löysin viimeisiltä "reissuiltani" aivan mielettömiä kankaita. On autoa, tähtiä, raita, pilkkua, paisleytä ja vallan sun muuta. Nämä kaikki kivat väri ja kuosit on nyt mun! Oon pidätellyt niin pitkään näiden "poikakankaiden" kanssa, mutta nyt tunnustan: monella tutulla ja kaverilla on poikia, joten näistä syntyy pienille hurmureille jotain suloista ja hauskaa. Toivottavasti ilahtuvat!


Tässä siis viritelllään ompelunurkkausta taas käyttöön, kun kouluhommat on läppäriltä hetkeksi tehty.
Tuo sininen tähtikangas on niin ihana, että voi olla sen käyttäminen harvinaista. Se on kapeammasta pakasta ja jotenkin en älynnyt ostaa sitä enempää.

Tyttöjen kankaita ei tullut nyt kuvailtua sen enempää, mutta voisin sen verran paljastella, että on suunnitteilla Tuhkimon mekko pikkusiskon synttäreille ja Tähkäpään mekko loppukesän 5-vuotisille.
Muru on ollut jo viime syksystä saakka aivan ihsatunut Tuhkimosta ja kaikesta sinisestä. Tuhkimo ja tähdet. Tarvitseeko muuta sanoa?

Isosisko puolestaan on aivan hullaantunut Tähkäpäähän - enkä yhtään ihmettele. Liila on ollut neidin juttu jo pitkään ja hän kasvattaa innoissaan myös "tähkäpää"-hiuksia.
Molempia mekkoja varten olen jo katsellut kaavoja ja surauttanut yhden mekon, kun halusin testata, millaista satiini on ommella. Tarvikkeet on myös hankittu, joten kaavojen päättäminen on nyt se juttu, mikä vielä uupuu.Ja arvatkaa mitä?! Nyt kun näistä synttäreistä tuli puhe, niin olen tilaillut jo tarvikkeitakin...tammikuusta saakka. Joulu jättää joka vuosi sellaisen tyhjiön, että jollain sitä on paikattava. Ehkä typerää, mutta yhdessä tilauksessa meni niin pitkään, että luulin paketin jo hukkuneen matkalla. Ja se suunnitteluvaihe vain on niin ihanaa, kun voi leikitellä erilaisilla ideoilla, väreillä ja pohtia tarjottavia ja ja...

Tuhkimon juhliin on sinistä, valkoista, hopeaa ja jotain kiiltävää...


Värejä kerrakseen!
Kiitokset vielä viesteistänne, koitan palailla niihin mahdollisimman pian.
Toiveenne on myös kuultu ja lupaan kirjoittaa myös niistäkin jatkossa lisää!

Nyt toivottelen aurinkoista viikon jatkoa!

Mia

8 kommenttia:

 1. Hmm tulikohan minulta yksi keskeneräinen kommentti...?
  Varmasti ilahtuvat ystävät ja kankaat ovat hauskoja :)
  Kovat ovat kyllä pakkaset vaikka ollaan jo puolessa välissä maaliskuuta..

  VastaaPoista
 2. Kivoja kankaita! Mukava nähdä mitä niistä syntyy :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kankaita olet löytänyt :-) Varmasti kovasti ompelukone houkuttaa nuilla kankailla, kerrassaan pirteitä :-) Oikein mukavia ompelu hetkiä! <3

  Kyllä se kevät sieltä tulee, aurinko lämmittää :-)

  Iloista loppu viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. On todella ihania kankaita. Täytyy kait munki opetella enemmän ompelemista. Olis se niin ihana taito ja pojallekki vois syntyä vaikka ja mitä :)
  Mäkin olen suunnitellu kesän 1 wee juhlia jo melkein siitä asti on vauva synty :D Tilannu en oo vielä mitään mut tilattavat oon jo kattonu valmiiksi. Onhan se ihana miettiä kaikenlaisia ideoita päässä ja välillä oikeen hankala päättää mitä kaikkea sinne tulis ku ihan kaikkeahan ei voi laittaa :D

  VastaaPoista
 5. Ompas ihania kankaita!:) Ja nuo pillit on tosi kivoja!
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 6. Mistä noi ihanat pillit on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pillit on tilattu jenkeistä Etsyn kautta. Nimeä en muista, mutta liike sijaitsee New Yorkissa. Kokeile eri hakusanoja Etsyssä, varmasti löydät monta toimittajaa. :)

   Poista
  2. Okei, kiitos vastauksesta! Itseasiassa sisko on menossa kohta Nykkiin niin vois löytyä ihan sieltä jostain :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!