21.1.2013

Piinapenkin paljastuksia


 Pääsin tällä kertaa piinapenkkiin vastaamaan kysymyksiin, joita Cride Kristallin hohtoa -blogista pyysi minua vastailemaan. Kiitos Cride hauskasta haasteesta!

Piinapenkin kysymykset

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

 Olen useita vuosia hakenut inspiraatiota internetin miljoonien kuvien joukosta ja innostuneena tahdoin itsekin kokeilla, antaisiko bloggaaminen iloa tai innostusta edes yhdelle lukijalle. Olen mielestäni onnistunut tässä hienosti, vaikka en osannut kuvitellakaan blogini keräävän koskaan näin paljoa lukijoita. Kiitos kuuluu tästä teille, mahtavat lukijat ja uudet ihanat blogiystävät! <3

2. Minkälaisessa asunnossa asuisit ja missä, jos saisit vapaasti valita?

Asuisin kauniissa ja suuressa kattohuoneistossa, mieluiten New Yorkissa tai sen kupeessa.
Jos saisin asua siellä perheeni kanssa, viihtyisin parhaiten rauhallisessa ympäristössä suuressa talossa ja ison pihan kera. 

 lähde

3. Lempiohjelmasi?

Tämä on aika kinkkinen kysymys, sillä seuraan aika monia sarjoja. Yksi suosikki, minkä uusintoja katson edelleen mielelläni on Desperate Housewifes.

4. Mistä haaveilet?

Tällä hetkellä haaveilen paremmista yöunista. Minulla ei ole ollut säännöllistä tai riittävää unta viiteen vuoteen ja se koettelee jaksamista nykyään lähes päivittäin. Haaveilen siis kunnollisista yöunista ja siitä säännöllisyydestä.

5. Lempijuomasi?

Sitruunalla terästetty raikas vesi. Cafe Latte on myös yksi suosikki, mitä juon silloin tällöin kun haluan hemmotella itseäni.

6. Mitä kadut elämässäsi?

Kadun sitä, etten ole huolehtinut omasta jaksamisesta enemmin lasten ensimmäisinä vuosina. Tuntuu, että suurin osa ajasta on ollut niin kovaa väsymystä, että energian puute on vienyt voimat innostua asioista. Kadun myös sitä, etten ole jaksanut puuhastella kaikkea niin paljon kuin olisin halunnut. Säännöllisen unen puute siis vaikuttaa hyvin paljon elämään.

7. Minkä hankinnasta haaveilet?

Haaveilen urheiluautosta tai vanhasta klassikkoautosta. Häpeilemättä voin tunnustaa, että olen haaveillut hienosta urheiluautosta noin kaksivuotiasta saakka. Olen hyvin vakuuttunut, että jossain vaiheessa elämää, vaikka sitten kahdeksankymppisenä hankin itselleni hienon auton. Urheilu- tai klassikkomallisen.

8. Mikä on kauneinta kodissasi?

Tähän on hyvin vaikea sanoa. Kotini on kokonaisuudessaan kaunis ja itseä miellyttävä. Jotain kaunista voisin haarukoida lastenhuoneesta. Kaunein kaluste taitaa tällä hetkellä olla Eamesin valkoiset DSR -tuolit.

9. Minkä asian muuttaisit kodissasi?

Kylyhuoneen. Se on suoraan sanottuna karsea, vaikka olen yrittänyt tehdä siitä mahdollisimman siistin ja kivan tilan. Totuus on kuitenkin se, ettei siitä tule muun kodin veroista ilman remontoimista.

10. Tuoksu, joka saa sinut huumaantumaan?

Puhtaan, tuuletetun ja kunnolla siivotun kodin tuoksu. Mikään ei voita raikasta kotia, mikä on huokuu puhtautta ja raikasta ilmaa.

11. Epämiellyttävin asia minkä tiedät?

Yksin kulkeminen pimeässä. En halua liikkua ulkona yksin pimeässä. Edes autolla. Se on melko epämiellyttävää. Ennen olisin vastannut hämähäkit, mutta olen oppinut elämään niiden kanssa.


- mia -

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea tunnustuksiasi :)
  Parempia yöunia toivotan!!

  VastaaPoista
 2. Olipa ylikiva lukea nämä asiat susta:)
  Ihanat vaatteet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Marika! :)
   Ja kiitos, näitä vaatekuvia tulee varmaan jatkossa lisää..

   Poista
 3. Hihii tuo sun urheiluautos! Ihan mahtava unelma ja vielä ihan toteutettavissa :D

  Mä tiedän miltä tuntuu valvoa 5 vuotta putkeen. Siinä menee taju, järki ja terveys. Mä aloitin säännöllisen urheilun uudelleen 2,5 vuoden valvomisen jälkeen. Itkin ekalla kerralla (omalla) salilla, kun en saanut stepperiä toimimaan, koska ajattelin että en pääse sinne enää ikinä. Nyt naurattaa, mutta silloin se tuntui hyvin todelliselta :D Voimia Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta - tuo autojuttu voi olla ihan realistinen. Eihän sitä tiedä, vaikka nykyinen ajokki oli klassikko 50 vuoden päästä. :D

   Kiitos Kati, tuo unien vähyy/puute on aivan liian yleistä, muistan lukeneei blogistasi, että teillä olisi tilanne parantunut. Yritän ottaa sinusta mallia ja päästä parempiin tuloksiin tänä vuonna. Kiitos ! <3

   Poista
 4. Näitä oli kiva lukea!
  Voimia arkeen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jenna. <3
   Kiitos, voimia tarvitaan. <3

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!