22.11.2012

Kotoilua


Tällä kertaa näytän kuvia sieltä täältä. Mielessäni on ollut jo monta päivää kirjoitella blogiin kuulumisia, mutta en ole ehtinyt kaiken kiireen keskellä. Kaikissa blogeissa tuntuu olevan seesteistä joulun odotusta ja hirmunen määrä kivoja postauksia. Harmittaa, että itse ei jaksa nyt mitään. Uutta virtaa löytyy kuitenkin onneksi teidän blogeistanne. Kiitos siitä!


Meillä elellään vieläkin sairastuvalla. Pikkusisko sairastui viikko sitten rokkoon ja kuumekin nousi. Kotona tuntuu olevan hirveä kaaos päällä, vaikka tämä tavaroiden määrän karsiminen on auttanut hirveästi.. Tunnen suorastaan iloa, että 10 minuutin varoitusajalla sain kodin aika siistiksi pikavisiittiä varten! Ja se on jo aika hyvä saavutus. Lasten myötä on elämässä ilo ja elo kasvanut, mutta myös tavaroiden määrä. Viimeisen vuoden aikana olen herännyt tähän todellisuuteen ja hyvällä menestyksellä saanut tavaroiden määrää vähennettyä. On ilo antaa lasten vanhoja tavaroita eteenpäin tutuille ja jotain saada myytyäkin. Pois antamisen ilo on ollut tässä kohtaa erittäin suuri.


Kuvistani voisi päätellä, että meillä on aika usein todella siistiä, etenkin kun melkein päivittäin tulee kuvattua blogiin. Se ei kuitenkaan ole totta, vaan kuvakulmat vaikuttavat paljon asiaan. En nyt tänään jaksanut siivota yhtään kuvia varten, vaan jätin prinsessojen jättämät ballerina-asut pianon jakkaran päälle, samoin kuin sohvan tekstiilit on oikomatta. Näin joskus meilläkin. Pikku-potilas suorastaan ahmii palapelejä ja niitä onkin meillä joka nurkassa. Näitä on mukava tehdä hänen kanssaan, se onnistumisen ilo on aina niin suuri. <3


Kuva ei ole parasta laatuan, pahoittelen.
Tämä on ainoita kuvia, missä valo-oksat & sypressi näkyvät edes jokseenkin edustavasti. Tämä on minun tämänhetkinen lemppari olohuoneessa - joulun tuntua, mutta ei liikaa.


Työpiste huutaa jatkamaan etätyöpäivää. Tämä viikko onkin ollut ehkä vähän liiankin leppoinen. Luvassa on vielä rankka urakka erään teoreettisen projektin kanssa, mikä pitäisi valmistua suhteellisen nopeasti. Myös viimeinen tentti + muut koulutyöt pitäisi saada alta pois, jotta voin jäädä ruhtinaalliselle, hyvin ansaitulle talvilomalle.


Käsitöistä vielä sen verran, että jonkinlaiseen unholaan ovat jääneet - valitettavasti. Tekeillä on tytön tilaamat violetit lapaset. Ompelukset pitäisi myös kaivaa esille, sillä pikkusiskon sänky kaipaisi sänkypeittoa sekä tyynyt päällisiä.


Loppuun vielä lämmin kiitos antamistanne vinkeistä orkidean hoitoon.
Kukka viihtyy nyt uudella paikallaan loistavasti ja kasteluvinkit ovat auttaneet! Luulin jo, että tämä kaunis yksilö meinaa kuihtua, mutta olinkin toistaiseksi väärässä. Toivottavasti kukinnot jatkuvat.

Uusia lukijoita on myös tullut blogiin, lämpimästi tervetuloa!
Kiitän myös saamistani tunnustuksista ja haasteista, palaan niiden pariin vielä tämän viikon aikana!

Mia

6 kommenttia:

 1. ihanan tunnelmallista teillä..

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia sinulla ja itsekin tänään kiitin juuri samaisesta aiheesta lukijoita, eli orkidean kastelu / hoitovinkeistä :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan kotoisia kuvia todellakin :-) Niin mukavan näköistä :-) Parantumista teille! :-) ♥

  Tervetuloa arvontaan :-)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunista teillä! Ja ihan totta - kuvien rajaamisella saa kätevästi siivottua sotkut kuvista. Tästä keskustellaan blogeissa paljon, että saako sotkut näkyä vai ei? Että onko liian siloteltua, jos aina on nurkat oiottu? Itse jätän sotkut useimmiten ulkopuolelle, ja tykkään laittaa blogiin/katsella muiden blogeista kauniita kuvia. Mutta selvähän se on, että kaikilla on epäsiistiä ainakin joskus :)

  Paranemista sinne pikku potilaalle! Ja nää ballerina-asut on vaan söpöjä kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää!
  Ihana sypressi! Ja kutsuvannäköinen lankakoppa!
  Toivottavasti taudit pian talttuvat!
  -k-

  VastaaPoista
 6. Ihanaa,kodikasta,kaunista<3
  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!