4.10.2012

Joulukoristeita


Eilinen Ikean reissu oli todella antoisa, nimittäin tarjonnasta riitti hyvin vielä omiin tarpeisiin. Selkeästi jotkut tuotteet olivat jo vähissä, joten tällä kertaa otettiin nyt melkein kaikki mitä oli ajatuksena hankkiakin.
En ole aikaisempina vuosina ostanut näin organisoidusti koristeita, mutta tänä vuonna ajattelin noudattaa sunnitelmaani ja visiota. Aiempina vuosina on aina "suosikit" loppuneet kaupoista ja sitten ollaan jääty suoraan sanottuna ilman. Kuulostaa ahneelta, mutta tämä joulu on ensimmäinen, kun meillä todella panostetaan koristeluihin kokonaisuutta ajatellen.

Tässä olisi nyt saalista...


Kuvasta näkyy ehkä huonosti, mutta ostin hopeista tähti- ja raitapaperia paketointiin sekä hopeaa narua.
Edessä olevaa hopeaa palloa on 4 kappaletta ja ne on hiukan suurempia, kuin kuuseen tulevat pallot yleensä.

Samalla katsottiin Ikeassa myös tv-seinälle ratkaisuja ja lastensänkyjä.
Patjoja tuli kokeiltua myös uutta sänkyä ajatellen ja tuntuu, että nyt on pää taas ihan pyörällä.
Sisustuksessa on ollut nyt kotona taukoa, kun suunnitelmat eivät olekaan menneet ajatellusti ja pientä mielenkiinnottomuuttakin on esiintynyt.
Inspiraatiota odotellessa...

Aurinkoista päivää kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia, täytyy ehkä itsekkin piipahtaa ikeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannattaa käydä kurkkaamassa! Tunnelma ainakin oli aika kiva, kun ei ollut vielä hirveän paljon ihmisiä häärimässä Jouluosastolla.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia kotiutui teillekin! :D Meille tuli samaiset paketointipaperit, oli tosi kivan näköiset. :) Nuo lasiset tähtivaasit jäi vähän kutkuttamaan, mutta en keksinyt pakollista käyttöä niille, joten jäivät sitten ostamatta. Jotenkin vaikea ostaa mitään, kun nyt on enemmän mielessä, että tavaraa pihalle kotoa. Teillä on se projekti niin hyvällä mallilla, että varmaan mukavaa täyttää kaappia mieluisilla jutuilla. :) Ihanat ostokset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Tykkäsin tosi kovin noista papereista, toivottavasti ei lopu vain kesken kun tulee paketoinnin aika. Nuo tähtivaasit tulivat meillä tarpeeseen, sillä oon etsinyt kirkkaita ja samalla korkeita maljakoita oksia ja korkeita kukkia varten. Eikä ollut paha hinta. :D

   Ja kiitos, kyllä etenee projekti hyvin! Vielä kun pari pakettia laittaisi myyntiin, niin on aika hyvin ylimääräinen "turhuus" myyty pois. Täytyy varmaan laskeskella joku päivä, paljonko sitä on tosiaan myyty tavaraa ihan noin hyllymäärällisesti.

   Poista
 3. Ihania jouluisia juttuja!! :) Voi ku pääsiskin käymään Ikeassa vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Toivottavasti pääset itsekin käymään Ikeassa ennen joulua! :)

   Poista
 4. Siis ikeaanko on jo joulukoristeet saapuneet? :-) Sitten täytyy sinne piipahtaa ehdottomasti! Haluan kanssa uuden värimaailman jouluksi tänä vuonna meille :-)

  P.S. Cittarin mainoksessa oli uusi sesonki muumimuki! :-) Tulit heti mieleeni kun postasit niistä ja odottelit sitä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :D Ja suosittelen ehdottomasti käymään siellä, jos vain mielii saada jotain tiettyä. Oon nyt kahtena edellisvuotena mennyt liian myöhään huokailemaan tyhjien hyllyjen perään.

   Ja kiitos vinkistä! Täytyy käydä pian ostamassa oma kappale. Kiitos! <3

   Poista
 5. Ihania koristeita! Toivottavasti ihanuuksia on jäljellä vielä silloin kun joskus Ikeaan asti ehdimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti pääset pian käymään! Monenlaista siellä oli tarjolla tänäkin vuonna. :)

   Poista
 6. Hieno saalis! Näitä on näkynyt muissakin blogeissa. Ensin vähän nauratti ja sitten iski tarve päästä Ikeaan, ettei vaan jää ilman =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No kyllä, itsekin aikaisempina vuosina olin huvittunut, mutta mieli vaan muuttui viime jouluna, kun metsästettiin hopeanauhaa ja se oli ihan jokapaikasta loppu. Mies oli ostanut jotain ihan hirveää nauhaa, ja ajattelin että tämä oli viimeinen kerta. :D

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!