26.9.2012

Makuuhuone ennen muutosta

Tässä on nyt sitten viimeiset kuvat makkarista ennen muutosta. Nämä on otettu tällä viikolla ja sen jälkeen on jo muutoksia tapahtunut. Pieniä, mutta alku näyttää todella lupaavalta. Makuuhuone oli tunnelmallinen, mutta sen tyyli tulee muuttumaan nyt lähemmäs toivomaamme.


Vaikka makuuhuone on kaunis ja täynnä lämpöä, niin kaipaan erityisesti itse tyhjempää ja seesteisempää tunnelmaa. Tällä hetkellä kaipaan todella selkeää ja vähäeleistä makuuhuonetta. Paikkaa, mihin rauhoittua ennen yöunia. Haluan värimaailman olevan myös aika viileä, lämpimät värit saavat nyt väistyä.


Kaikki ei tietenkään mene vaihtoon, vaan käytämme myös vanhoja ja toimivia esineitä. Valaisinta olemme etsineet koko tämän ajan, mitä olemme täällä asuneet. Sänky on myös vääränmallinen minun selälleni. Paljon siis tulee muuttumaan, mutta tarkan budjetin puitteissa.
Ihan tarkkaa aikataulua ei ole suunniteltu, vaan odotan sellaista into-puuskaa, jolloin pistetään vaan tuulemaan.

Olohuone etenee sen verran, että seinään ollaan tehty jo paikkaukset sekä -maalaukset. Tärkein olohuoneessa taitaa olla sopivan tv-tason löytyminen sekä vanhan myyminen. Kovin paljoa muuta siellä ei sitten tulekaan tapahtumaan. Paitsi ruokailutilaan. Se on edelleen ihan eleetön ja tuntuu, että mulla on takki tyhjä. Ideat hukassa! Mitä ihmettä sitä sinne keksisi?

Nyt toivottelen mukavaa & rentoa keskiviikko -iltaa!
Käykää osallistumassa Muumimuki -arvontaan, se on vielä reilun viikon auki.

Mia

6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, saa nähdä miten nopeasti valmistuu. :)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat muutosten osalta, jään kanssa odottelemaan mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun jotain on jo tehty, niin kynnys aloittamiseen on madaltunut. Toivottavasti menee kalusteet pian kaupaksi, niin päästään tositoimiin!

   Poista
 3. Mukavan kuuloisia suunnitelmia, lopputulosta innolla odottaen! Ja kiitos taas tuosta edellisen postauksen reseptistä! Just eilen mietin, että pitäisi Veikallekin sopivaa omppupiirakkaa leipoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ole hyvä, tuo resepti osoittautui kyllä tosi hyväksi! Pikkuisen kannattaa käyttää vielä jauhoja taikinan tasoittamiseen, kun laitat vuokaan. Ei jää sormiin, mutta ei kuivata pohjaakaan. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!