3.9.2012

Hot chocolate


Syys on saapunut. Ulkona ropisee vesi, kuin saavista kaataisi. Ilmassa on syksyn tuntu, ensimmäiset keltaiset lehdetkin sen jo kertovat. Hot chocolate -kausi on alkanut ja kuppi kuumaa maistuu myös pienemmille.


Silloin tällöin maistuu myös suklaakeksi.Minun oli tarkoitus tänään esitellä teille meidän makuuhuoneen maalatut ikkunankarmit, mutta enpäs saanut kuvia. Siivotessani remonttitavaroita pois löin pääni niin pahasti, että tämä iltapäivä meni täysin levossa. Päätä on koskenut tosi paljon ja lepoa on vielä ainakin huominen. Kaikkea sitä sattuu!

Lastenhuoneen leikkinurkkauksen ideointi on jotenkin tyssännyt. Ajattelin, että ompelen verhot ensin mutta sopivaa kangasta ei ole vain löytynyt. Joten jos teillä on vinkata joku ihana kangasputiikki, niin kertokaa ihmeessä! Kaikki kivat kankaat tuntuvat olevan loppu tai jäljellä on jämäpaloja. Ja siitä tyylistä. En tiedä vielä itsekään. Viirinauhan ajattelin ommella seuraavaksi, siihen tilasin kankaat jo kesällä. 
Uusi mekkokin on juuri valmistumassa, uupuu vielä päärmeet ja virkkausinto on nostanut päätään. Käsityöt maistuvat nyt, kun syksyn kiireet eivät ole vielä alkaneet.

Kaunista viikon alkua kaikille!

Mia

6 kommenttia:

 1. Hui, pikaista paranemista! <3 Kaakao maistuu täälläkin syksyn tullen, ihana juoda kaakaota villasukat jalassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Villasukista puheenollen, kohta puikot viuhuu... ;)

   Poista
 2. No jopas, lepoa vaan! Täälläkin villasukat ja kuppi kuumaa in!

  VastaaPoista
 3. Kaakao ja villlasukat on hyvä yhdistelmä!:) pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakaossa on se hyvä puoli, että hillitsee samalla makeanhimoa. ;)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!