12.1.2012

Projekti: sängynpääty


Meillä on ollut jo viime keväästä asti työn alla sängynpääty. Tämä projekti oli tarkoitus toteuttaa viime kesänä lomien aikaan, mutta ajanpuutteen vuoksi se jäi kesken.
Malli, melkein kaikki tarvikkeet ja toteutus on ollut jo pitkään tiedossa, mutta se aloittaminen on vain jäänyt muiden kiireiden alle.
Mies tuossa kuitenkin uumoili, että nyt olisi aika saattaa se projekti päätökseen ja nyt kysyisinkin teidän neuvoja!

Tahdotaan tämäntyylinen pääty, inspiraation lähteenä yllätys yllätys Riviera Maisonin i h a n a sängynpääty! Päänvaivaa aiheuttaa oikeastaan nyt se, että miten ratkaisemme päädyn kiinnityksen sänkyyn? Vai seinään? Kannattaisiko meidän tehdä kuvan mukainen jaloilla vai voisiko pääty olla matalempi korkeudeltaan ja "ripustaa" se seinään sängyn kohdalle?
Minusta tämä kuvan mukainen olisi järkevämpi käytön kannalta, sillä se antaisi vaihtoehdon vaihtaa myöhemmin sängyn paikkaa.
Kokemuksia? Ideoita?


Riviera Maison

Minttu

6 kommenttia:

 1. Meillä on puinen sängynpääty, joka pitäisi ohjeen mukaan kiinnittää joko seinään tai sänkyyn, mutta emme ole sitä kiinnittäneet kumpaankaan.
  Pääty pysyy paikallaan sängyn ja seinän välissä ihan hyvin ja siivotessa pitää vaan muistaa tukea pääty hyvin, ettei kaadu kenenkään päälle.

  Mä varmaan kokeilisin ensin ilman kiinnitystä toki vähän riippuen mistä materiaalista teette...
  Mä olen niin kyllästynyt meidän sängynpäätyyn, että omissakin suunnitelmissa on tehdä uusi pääty vanerista päällystämällä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on Iskusta ostettu Wonderland sängyn pääty ja sitä ei ole kiinnitetty mihinkään. Pysyy tukevasti omilla jaloillaan pystyssä

  VastaaPoista
 3. Me toteutettiin samanlainen pääty niin, että tehtiin tuollaiset lyhyet jalat ja me ei myöskään laitettu mihinkään sitä kiinni. Eli samaan tyyliin kuin Kastanjalla. Ja hyvin tosiaan toimii, kun muistaa sänkyä siirrellessä tukea päätyä. :)

  VastaaPoista
 4. Kastanja, Veeruska ja Jenni

  Kiitos vinkeistä ja kokemuksista! Luulen, että kokeillaan juurikin kuvan mukaista mallia toteuttaa.

  Ideoita otetaan edelleen ilolla vastaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ei ole uusia ideoita valitettavasti mulla, mutta itse tekisin kuten edelliset, eli en laittaisi ainakaan seinään kiinni. :)

  VastaaPoista
 6. Laura :)

  Kiitokset kommenteistanne!

  Katsotaan miten projekti lähtee etenemään...tarvitaanko neuvoja jo viikonloppuna lisää? ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!