3.12.2011

Väliaikainen keittiötila

Ajattelin aikani kuluksi ikuistaa meidän tämän hetkisen "väliaikaiskeittiön".
Keittiön työt etenevät hyvin, vaikka tekemistä on vielä paljon.
Seiniä on paikkailtu, välitilan laatat tilattu, maalisävyt päätetty ja parhaillaan pohditaan lattiaa. Löydettiin kiva laminaatti, mutta toisaalta mieli tekisi myös kivilattiaa. Vaikea valinta?

Tasolla kaikki tarpeellinen: kahvinkeitin ja tarvikkeet.
Laatikoista löytyy kuiva-aineet, lautaset ja välineet hyvästä järjestyksestä.
Joulumieli ja -fiilis on ollut tosissaan kateissa jo pitkän aikaa. Lunta tai pakkasta ei näy eikä kuulu - sadelupauksia vain. Teki mieli kuitenkin punaista laittaa, niin ostin punaisia mukeja ja lautasia vielä täksi viikoksi.
Tyttären kanssa askarreltiin tänään joulukortitkin, mutta niistä lisää myöhemmin.
Tänään ostettiin tyttären kanssa uusia joulukoristeita. Stockmannilla on aivan ihania juttuja esillä!
Mies osti meille ison sisäsypressinkin ja sain viimein tänään aikaa viritellä siihen viimevuotiset jouluvalotkin.

Tunnelmallista viikonloppua!

Minttu


3 kommenttia:

 1. Oikein toimivan näköinen väliaikaiskeittiö! Kaikki tarpeellinen esillä. Hienoa, että siellä asiat etenee remonttirintamalla! :)

  Stockkan joulukoristeet on kyllä niin houkuttelevia! Ja ihana sypressi pilkottaa, meille tuleekin suunnilleen tuon kokoinen kuusi tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä keittiön remontista nyt muistaakseni 6 vuotta ja laminaatti olisi uusintakunnossa. Laatu ei ehkä ihan parasta ollut, mutta on siinä kolhuja tippuneesta kattilasta (väsyneenä mulla mikään ei pysy käsissä) ja lasten jäljiltäkin. Lattian uusinta siis edessä. Kivilattia on meillä varmasti liian kylmä, mutta ollaan vahvasti pähkäilty vinyylipinnoitettua korkkilattiaa.

  Kätävän oloinen väliaikaiskeittiö ja ihana sypressi!

  VastaaPoista
 3. Jenni

  Kiitos! Sypressi on kyllä valloittanut koko perheen - tyttäret tykkäävät erityisesti, kun se on heidän korkuinen ja "niin jouluinen". Ihanat nuo pikkuiset sanontoineen.

  Nanneli

  Kiva kuulla kokemuksia! Me oltaisiin luultavasti päädytty juurikin vinyylipinnoitteiseen korkkilattiaan, ellei sillä olisi ollut niin pitkä tilausaika. Harmittaa älyttömästi, mutta kaikkeen ei vaan aika riitä.

  Mukavaa, kun olette jättäneet merkkiä!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!