13.12.2011

Terveisiä keittiöstä!

Kiireisin viikko alkaa olla puolessa välissä ja keittiössäkin paahdetaan pitkää päivää. Asennustyöt on täydessä tohinassa ja päivisin meillä on ollut nyt useampi asentaja urakoimassa keittiötä valmiiksi. Aikataulu kun venähti, niin toiveet on, että keittiö olisi toimintakunnossa viikonloppuun mennessä. Ihan kaikkea tilattua tavaraa ei olla saatu ja osa (valot, jääkaappi) saapunee sitten ensi viikolla tai viimeistään joulun jälkeen.

Saareke on jo tehty, mutta paikka ei ole vielä ihan kohdillaan. Huomisen jälkeen keittiö toivottavasti on jo valmiimman näköinen.
Jouluasetelmiakin ostettiin ja muutaman tein itsekin. Kyllä on nyt paljon jouluisempi mieli, kun hyasintit tuoksuvat ja koti koristautuu vähin elein jouluun.


Tytöille otettiin asetelma, missä lumiukko ihmettelee maailman menoa.
Päiväkodin täteille askarreltiin tänään lahjat ja kortit. Seuraavalla kerralla kurkataan, minkälaiset lahjat lähtivät päiväkotiin.

Kaikkea hyvää viikkoonne!

Minttu ♥

4 kommenttia:

 1. Keittiöhän alkaa näyttää jo oikein hyvältä! Pian pääset täyttelemään uusia kaappeja. :)

  Ja kukat ja tuoksut tuovat kyllä sitä joulumieltä, vaikka ulkona sää on mitä on. Kovasti jaksamista loppurutistukseen niin remontissa kuin koulussakin! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä remontin keskelle! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä alkaa jo näyttää - ihania sävyjä keittiössä!

  Kukka-asetelmat piristää kummasti kotia :) Tsempit myös täältä =)

  VastaaPoista
 4. Jenni, Taika, Kastanja

  Kiitos! On kyllä ihanaa saada pian pitkään suunniteltu remontti päätökseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!