27.10.2011

Vanhan keittiön tunnelmia

Hei!

Kiitän viesteistänne, vaikken vielä ole ehtinyt kommentoida. Niitä on mukava saada ja lukea!

Kuten otsikkokin jo kertoo, niin tänään kurkistetaan meidän pian vanhaan keittiöön. Teimme nimittäin suunnitelmat valmiiksi ja tämän viikkoa olemme viilanneet tarjousta kuntoon. Tänään saatiin miellyttävä sopimus aikaan ja uuden keittiön pitäisi valmistua näillä näkymin aivan joulukuun alussa.


Saan uuteen keittiöön avohyllyt eikä meille tule lainkaan yläkaappeja. Tai tulee, mutta ne on uunien sekä jääkaapin päällä eli perinteiset työpöydän päälliset kaapit jää tällä kertaa laittamatta.
Hyllyille laitetaan kupit ja monet lasipurkit kuvan tapaan...

En malta odottaa, että projekti käynnistyy!Ostimme mieheni kanssa näitä pitkään haaveilemiamme Pentikin vanilja-kahvikuppisarjaa. Aiemmin on hankittuna myös saman sarjan tarjoiluastioita sekä lautasia.


Kahvin ystävinä meillä on kahvia monessa purnukassa.Lapsille olen hankkinut vuosien varrella paljon näitä suloisia ja värikkäitä lusikoita ja mukeja. Niistä on hauska juoda kaakaota ja syödä retkievästäkin.

Yksi suosikki-Riviera Maisonini on tämä upea rottinkinen leipäkori, minkä ostin syksyllä. Tässä leivät on pysyneet hyvin ja piilossa. Tilavakin on!


Vanhassa keittiössä minulla on ollut miehen seinään kiinnittämät tangot, missä meillä on säilytetty kattiloita, ruuanlaittovälineitä sekä keittiöpyyhkeitä. Toivoisin saavani uuteen keittiöön hanan taakse seinälle jonkinlaisen tangon, mihin saisi jotain roikkumaan.


Suklaatakin on hiukan maisteltu, mutta aika maltillisesti kuitenkin ;)

Jos jotakuta jäi askarruttamaan meidän keittiösuunnitelmat tarkemmin, niin palailen vielä projektiin kunnolla, kunhan aikataulu tarkentuu. Kuviakin on luvassa nykyisestä kokoonpanosta, kunhan saan otettua kuvat sopivasta kuvakulmasta.

Arvonta käynnistyy tarkemmin ohjein viikonloppuna!
Minttu


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! <3
  Tykkään tosi paljon avohyllyistä!:)

  VastaaPoista
 2. Niina
  Kiva kuulla, että kuulostaa hyvältä. :)
  Avohyllyt on ollut pitkään jo minun unelma, ihanaa että se vihdoin toteutuu.

  VastaaPoista
 3. Teidän keittiö suunnitelmat kuulostaa loistavilta! :) Meillä kanssa on keittiö ilman yläkaappeja ja tykkään kovasti siitä avaruudesta ja tilantunnusta, jonka se luo. Ja hyvin on pärjätty ilman. ;)

  Vaikka itse en ole kahvinjuoja, niin nuo pavut tuolla purkissa on ihanan näköiset! Ja Pentikin Vaniljat on aina vain yhtä kauniita.

  Tsemppiä rempan alkuun! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavan kuuloisia suunnitelmia! :) Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 5. Jenni,
  Kiitos! Nyt alkaakin se jännä vaihe...eli tarkan aikataulun suunnittelu.
  Kiitos tsempeistä!

  Nanneli,
  Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!