16.8.2011

Syksy tuli kotiin


Ilma on viilennyt, illat hämärtävät ja lehdet vaihtavat väriä. Syksy alkaa tuoksua jo raikkaasti elokuisissa päivissä. Elokuu on kaunista aikaa, vaikka kesäisiä päiviä kohtaan jää kova haikeus.

Tällä viikolla piinannut flunssa on vienyt puhdin kokonaan ja on jäänyt moni asia toteuttamatta. Tyttöjen huoneesta puuttuu edelleen verhot ja tähän asti on ollut tarkoitus etsiä mieluisa kangas ja ommella itse. Nyt alkaa kuitenkin näyttää siltä, että täytynee lähteä etsimään valmisverhoja ja tässä kohtaa otan mielellään vastaan vinkit. Eli, mistä löytäisi ikkunan levyiset, laskostettavat verhot? Väri pitäisi olla valkoinen, tekstiä saa olla mutta muuten hyvin neutraalit.

Uskallan myöntää, että kynttilöitäkin on iltaisin jo poltettu. Kynttilät on niin tunnelman luojia, etten muista yksiäkään juhliakaan, missä ei olisi ollut kynttilöitä. Voisi kai siis sanoa, että kynttilöitä meillä on esillä harkiten vuodenajasta riippumatta. Nyt on kuitenkin ihana kaivaa tosissaan eri värisiä ja kokoisia kynttilöitä laatikoista ja tunnelmoida lasten mentyä nukkumaan.

Tällä viikolla on nautittu lämpimistä juomista ja itsetehdyista suklaamuffineista. Browniet oli menestys, muffinit kelpo herkku, mutta mies jäi vielä kaipaamaan valkosuklaamuffineja - nehän on niitä aivan parhaimpia herkkuja. Ehkäpä niitä voisi leipoa seuraaviin juhliin? Ohjeitakin voisin tänne kirjailla muistiin, kun ehdin.


Iloisia syyspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Onko tuossa alimmassa kuvassa rocky roadeja vai mitä ihanuuksia? Tuli ihan vesi kielelle! ;)

    Koritarjotin, simpukka ja kynttilät asetelma on tosi kaunis ja hempeän syksyinen. <3

    VastaaPoista
  2. Jenni, tuossa on riisisuklaata eli riisimuroja ja fazerin sinistä. Mutta nyt alkoi kyllä kiinnostamaan, mitä rocky roadit on? ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!