21.8.2011

Sisustuskuvia


Viikonloppu on mennyt taas kerran todella nopeasti ja paljon on ollut tekemistäkin. Olen ollut ahkera (ja niin on ollut miehenikin) ja kotia on siivottu, järjestelty ja uusia (ja vanhoja) löytöjä laitettu paremmin paikoilleen. Varsin tehokas viikonloppu, sanoisinko?
Pidemmittä puheitta, tässä olisi nyt hiukan kuvia uusista ostoksista ja kodin "hiukan syksyisemmästä" lookista.
Uusi aterinlaatikko sai paikkansa Pentikin astiakaapista. Tämä herkku oli pitkään must have - listalla ja nyt sain sen omakseni. Tilava, selkeä ja ihana - juuri meidän tyyliä.
Uusia pikkuisia piirakkavuokia tytöille. Jostain syystä nämä jäi ostamatta Porvoon ja Loviisan matkan aikana, mutta nyt otin vahingon takaisin, kun sattuivat sopivat olemaan kaupassa edullisesti.


Tämä ei ole uusi, mutta sattui sopivasti kuvaan. Tällaista kerrostarjotinta etsin pitkään etsystä, mutta ilokseni se löytyikin Riviera Maisonilta tästä "kotikulmilta" ja vältyin postikuluilta.Uusia tekstiilejäkin on kotiin hankittu. 
Tähtityyny on pellavaa ja yksi suosikkini.
Kesällä mieheni osti minulle pitkään haaveilemani Pentikin shaalin, beige - of course ja ostin Puro-sarjan tyynyliinoja hiukan useampaa laatuakin. Mustia, ruskeita ja yhden punaisen, mitä olen miettinyt hiukan arvottavaksi, mikäli sellainen inspiraatio iskee...Illaksi on hankittu hiukan herkkuja, sillä juhlimme mieheni kanssa yhteisen - ja viimeisen lomaviikon alkua. Huomenna tyttäremme aloittavat harjoittelun päiväkodissa ja viikon päästä valtaa uudenlainen arki meidän perheen. Aika innolla ja hyvillä mielin, joskin haikeana odotan tätä. Juurikin siksi tämä syksy tuntuu nyt erityiseltä. 

Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihanat shoppailut!:)

    VastaaPoista
  2. Osaat kyllä kuvata niin kauniisti ja houkuttelevasti teidän kodin kaunista sisustusta! Ja tekisi mieli lyöttäytyä mukaan sun shoppailukierrokselle, kun teet niin ihania löytöjä aina! <3

    VastaaPoista
  3. Jenni, kiitos, kauniisti sanottu! :) Voisi tulla kyllä aika hauska shoppailukierros. ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!