17.10.2016

HUONEKUUSEN LUMOISSA

Lokakuu alkaa olla jo loppuvaiheilla ja pikkuhiljaa uuden sesongin tuotteita on lisäilty kauppojen hyllyihin. Löysin jokin aikaa sitten Ikeasta kauniin huonekuusen ja ostin niitä meillekin pari kappaletta. Jos jokin on löytänyt meiltä paikkansa, se on nimenomaan huonekuusi. Se on kestävä ja lapsiystävällinen, nimittäin se ei varise ja pistele perinteisen kuusen tapaan. Yksi kuusi ihastuttaa keittiössä betoniruukussa, mutta tämä toinen kaunis keekoileen valkoisessa pussukassa nätisti sisustustikkaiden vieressä.
Kuusi sopii aika kivasti myös olohuoneeseen. Siellä on tällä hetkellä yksi kuusi ja pieni sypressi, voisi olla ehkä liikaa?


Vähitellen olen lisännyt kynttilöiden määrää ja ihan näillä tienoilla syttyvät sesonkivalotkin sisällä. Meidän kirsikkapuussa on jo pieni valosarja ja kohta niitä ilmestyy muuallekin.

6 kommenttia:

 1. Huonekuusi on kyllä ihana <3 Sellainen täytyy ehdottomasti itsekkin pian hankkia. Täällä uudessa kodissa, paikka taitaa löytyä myös keittiöstä. :) Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kannattaa ostaa jos tykkää, se on niin moneen paikkaan sopiva. Keittiössä minun suosikki! Kivaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Huonekuusi on ihana, omaa en saanut kestämään kuin jokusen kuukauden, nyyh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, toivottavasti seuraava kestää jos aiot hankkia. :)

   Poista
 3. Huonekuuset ovat niin ihania, onneksi omanikin säilyi kesän yli :) Kauniin raikasta teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Hieno juttu, huonekuusen luonne muuttuu niin helposti ruukkua vaihtamalla. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!