9.3.2016

PIENIÄ AJATUKSIA


Kiireinen perhe-elämä, työpaineet, haastava arki, elo pienten lasten kanssa...ettei elämä kävisi tylsäksi. Elämä on tässä ja nyt, siitä on voitava nauttia. Sellaiseksi se muodostuu, kun sen itse teemme. Ympärillä vaikuttavat asiat muovaavat aikatauluja ja suunnitelmia, mutta loppupeleissä jokainen tekee valintansa itse. Minä päätin ottaa askeleen taas hieman ohuemmalle jäälle, mutta tiedän sen kantavan hedelmää jo nyt. Päätin vaihtaa alaa muutaman vuoden kypsyttelyn jälkeen ja päivääkään en vaihtaisi. Helppoahan tämä ei ole, mutta nautin tästä. Uudet asiat avartavat ja arki tuntuu todellisemmalta kuin koskaan. Ehkä siihen vaikuttavat monen iloisen asian lisäksi myös parempi itsevarmuus ja tulevaisuuden suunnitelmat. 

Meidän kotiasiat junnaavat koko ajan paikoillaan ja tämä tuumaustauko on nyt venähtänyt... Kylpyhuoneen suhteen löydettiin kiva ratkaisu ja kevään aikana olisi tarkoitus laittaa sinne viimein pieni säilytystila. Eteisen vaatekaappi olisi myös tarkoitus ostaa, kun kukkaro antaa myötä. Koska tämä tilanpuute ylimääräisten kalusteiden osalta alkaa jo turhauttaa, päätin nyt myydä puisen vintage-kaapin sekä kolmen laatikon vintage-lipaston. Laitahan minulle viestiä, jos kiinnostuit!
Meidän lämmin sisävarasto on seuraavaksi työnalla ja sinnehän keksisi vaikka mitä! Ylimääräinen "huone" kun on. Lastenvaatekirppis saa pian taas lisää vaatetta meidänkin kotoa - hirmuisen iso urakka olisi taas kerran edessä! Pitäähän tässä saada tilaa tuleville kesävaatteille, jokos olette bongailleet kivoja vaatteita?

Iloista viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!
15 kommenttia:

 1. Hei, saisiko kuvia etenkin siitä kaapista? Mietin sattuuko se olemaan jossain kuvassa näkynyt vitriinityyppinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa, tottahan toki! Kaappi on juuri kyseinen eli esim. viime kesän postauksessa vilahdellut. Tässä on kaapista postaus:
   http://vaniljahome.blogspot.fi/2015/06/vintage-astiakaappi.html

   Poista
 2. Onnea uusiin tuuliin :) Välillä on hyvä hypätä tuntemattomaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :) Juuri näin ja vaihtelu virkistää!

   Poista
 3. Onnea uusiin tuuliin!!! Sellainen on varmasti itselläkin edessä, kunhan asiat pikkuhiljaa lutviutuisi. Päätöksiä kun täytyy vaan useampi viikko odotella... Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Kyllä ne siitä lähtevät sutviintumaan, itsellänikin kesti jonkin aikaa saada ajatukset kasaan. Sitten odotusta päätös kerrallaan, toivotaan parasta! :)

   Poista
 4. Onnitteluja ja tsemppiä uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että löytyy rohkeutta vaihtaa alaa! elämä on elämistä ja uusia kokemuksia varten. Onnea tulevaan <3

  Teidän eteisen lattia on niiiiin kaunis, oih <3 Tuo remppaan säästäminen kuulostaa liian tutulle, voi saispa kaiken tässä ja nyt. Huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku! <3 Näinhän se on, täytyy elää päivä kerrallaan ja uskaltautua kokeilemaan uutta.

   Kiva kuulla, etten ole ainoa säästäjä. Tällainen vanha talo kun on alla, niin se budjetti tuppaa venymään ja täytyy ihan tosissaan miettiä, mikä laitetaan ensin. :)

   Poista
 6. Hienoa, että löytyy rohkeutta vaihtaa alaa! elämä on elämistä ja uusia kokemuksia varten. Onnea tulevaan <3

  Teidän eteisen lattia on niiiiin kaunis, oih <3 Tuo remppaan säästäminen kuulostaa liian tutulle, voi saispa kaiken tässä ja nyt. Huoh...

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!