4.2.2016

KEITTIÖN VIIMEISTELYÄ


Keittiömme viimeistelytyöt etenevät viimeinkin näkyvästi. Viime viikonloppuna päätettiin ottaa härkää sarvista kiinni, kun innostuttiin siivoamaan lämminvarastoa. Tämäkin kolossi alkaa olla siinä vaiheessa, että siitähän voisi vaikka ottaa kuvan! Keittiömme "valmistui" siis noin kymmenen kuukautta sitten ja lopullinen ilme on odotuttanut itseään. Mies leikkasi loput peitelevyt ja sai yli puolet paikoilleen, kunnes ruuvit loppuivat. Meillä on monta lokeroa, joihin täytyy olla pääsy nopeastikin joten niitä ei voi vain naulailla. Olen aivan innoissani, sillä väliaikaiset teippailut ovat käyneet liiankin tutuiksi omille silmille ja uusi valmiimpi ilme on hieno!


Olen joutunut välttämään tätä kuvakulmaa viimeiseen asti, sillä ruokavarastomme rumat näkymät ovat näkyneet ikävästi. Nyt kaikki on paikattu hyvin ja itseasiassa huomaan, että maaliakin pitäisi vielä sutia karmeihin - paikkailusta puhumattakaan. Tuo jalkalista on edelleen maalaamatta ja olisin tehnyt sen, ellen olisi saanut toista flunssapöpöä. Kouluhommat työllistävät myös ihan kivasti, joten ei käy aika pitkäksi.Vielä olisi ahkeroitava uunin ja mikron väliköt, lieden päällä olevat putket, liesikupu, sokkelit sekä tiivisteet. En edes mainitse maalausta, mutta se on sitten viimeinen asia. Viikonloppuna olisi tarkoitus jatkaa hommaa, minkä ehditään. Katsotaan, onko piakkoin jo valmista pintaa?
12 kommenttia:

 1. Se on niin hyvä fiilis, kun saa jotain valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nyt ollaan jo tosi lähellä keittiön suhteen. :)

   Poista
 2. Tuttua juttua, nämä remppajutut tuppaa aina venymään. Meillä olis kans tuleva viikonloppu varattu listoittamiseen... tais olla viime viikonloppukin :D

  Työn iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa! Kiitos kannustuksesta, kyllä välillä on meinannut usko loppua, mutta kyllä se tästä. Pakko luottaa siihen. :)
   Tsemppiä sinnekin urakkaan, lopputulos palkitsee! <3

   Poista
 3. Niin kauniilta näyttää, kun ei oikein osaa katsoa sillä silmällä, että mitä puuttuu. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aurinkokujalla ja lämpimästi tervetuloa blogiini! <3 Ilman muuta tulen kurkkaamaan blogiasi.

   Poista
 4. Oi että, kun kaunista <3 Mitä materiaalia tuo keittiön lattia on? Se on todella kaunis. Ja saako esittää postaustoiveen? Aiemmissa keittiöpostauksissasi kuvissa on vilahtanut sangen silmää hivelevä espeessokeitin (tai mikähän kahvikone se tarkalleen lienee? Jonkinlainen masiina olisi meilläkin haaveissa, mutta niin vaikea päättää, mikä olisi hyvä. Olisi kiva kuulla kokemuksia, millainen se on käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! <3 Lattia on betonicia ja rehellisesti sanottuna ei ollut kovin hyvä vaihtoehto meidän lattiaan. Meillä on levyistä lattia eli materiaalin elämisen takia siihen on ilmestynyt rakoja. Asiasta kysyttiin myyjältä ennen tilausta ja hän vakuutti, ettei sillä pitäisi olla merkitystä. Toisin kuitenkin kävi ja pohdimme uusintakäsittelyä. Meillä on samaa materiaalia myös kylpyhuoneessa, enkä voisi olla tyytyväisempi! Märkätiloissa se on ollut hyvä, sillä pinnan saa hyvin lastattua eikä se ole kovin liukas. On myös helppo siivota, kun saumoja ei ole. Voisin yrittää tehdä aiheesta vielä laajemman postauksen. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauskesta! Olipas inhottavaa, kun myyjä ei selvästi tiennyt, mitä myi. Olisi todella mukava jos postaisit aiheesta :)

   Poista
 5. Kaunis koti ja blogi! Niin raikasta! Uusi tuttavuus, joka oli ilo löytää :) Tervetuloa vastavierailulle! t.Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, olet oikein tervetullut blogiini! <3 Minäpä tulen kurkkaamaan blogiasi. :)

   Poista
 6. On kyllä niin kaunista, kyllä täälläkin riittäisi telalle ja pensselille käyttöä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!