7.7.2015

Tiipii


Ostin viimein lapsille pienen majapaikan, mitä on meille toivottu jo pitkään. Edelliseen kotiin se ei ollut mitenkään mahdollinen, koska paikkaa ei olisi ollut. Tilaa oli niin vähän, että se ei olisi mahtunut oikein mihinkään huoneeseen. Mietin jossain vaiheessa, rakentaisiko lapsille portaiden alle majan, mutta mies valloitti paikan heti alkuunsa ja se ajatus sitten jäi. Ilahduin suuresti, kun Päivi mainitsi blogissaan monday To sunday HOME saaneensa tiipiitä jälleen myyntiin. Meillä komeilee siis ihana harmaa-valkoraidallinen tiipii, joka sopii väriensä puolesta täydellisesti lasten harmooniseen huoneeseen.

18 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen tiipii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin - tuolla tytöt nukkuvatkin välillä vuorotellen <3

   Poista
 2. Onpa ihanan näköinen, tekisi mieli itse pujahtaa sisään piiloon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritin somistaa sitä kivaksi paikaksi vaikka lukea kirjaa. Itsekin tuonne voisi mennä lukemaan. :)

   Poista
 3. Aivan ihana piilopaikka! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus ja tuo tähtipeitto on todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S, meillä on samanlainen tähtipeitro myös pinkkinä. :)

   Poista
 5. Niin suloinen tiipii! :) kyllä tuolla kelpaa majailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruususuun äiti, aivan varmasti. :)

   Poista
 6. Voi että, tuollainen tiipii on kyllä tosi ihana! Minäkin olen ajatellut tekeväni jonkun löhöilynurkkauksen, mutta katsotaan vaan, kuinka kauan se tosiaan viipyy siellä ajatuksen tasolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, innoissaan lapset tuolla leikkivät ja lukevat. Itsetehdystä nurkkauksesta tulee varmasti upea, parasta on lasten riemu ja ilo. Kivaa päivää! :)

   Poista
 7. paljon maksoi kyseinen tiipi? on jotenkin niin ihana ja kaikkee et haluun omaks tollasen kanssa. oon vaan vähän köyhä ni mietin et pitäiskö tehä ite joku persoonallinen vai tilata tollanen.. heh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni 150e hujakoilla. Oli valmiiksi kasattu ja hyvin pakattu eli paketti vaan auki ja tiipii esiin. Itsetekemällä saisikin ihanan käyttämällä eri kankaita, harmi ettei itsellä taida taidot riittää.. :) Kiitos kommentistasi.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!