6.7.2015

Stockholm tyynyt


Pieni sisustusinnostus sai minut hankkimaan meille viimein nämä tyynyt Ikeasta. Aika pitkään olenkin jo näistä haaveillut ja nyt kahta kovemmin, kun ne sattuivat olemaan alennuksessa. Sisällä jaksaa sisustaa, kun ulos ei pääse. Pihalla en siis hetkeen voi tehdä mitään, kun mies aloittaa siellä pian uloimpien laattojen poiston sekä nurmikon laiton. 


Innostuin samalla järjestelemään olohuonettakin. Aina juhlien jälkeen tekee mieli vaihdella tavaroiden paikkaa ja hakea ilmettä uudelleen. En tiedä miksi, mutta minulla on ollut tällainen fiilis tai tarve ihan pienestä saakka. Tuleepa ainakin käytyä taas tavaraa läpi paikoilleen ja siivottua kunnolla.Tyttären ensimmäinen reaktio oli mistä nämä ihanat tyynyt tähän tupsahtivat, ihanan pehmeät. Tytär on tarkkasilmäinen ja huomaa kaikki muutokset, mitä kotona tapahtuu. Hänen kanssaan on mukava keskustella ja aina tulee hyviä ideoita - totuus lapsen suusta.


Nyt on tyynyjä riittävästi kotona ja parit vaihtopäälliset, jos kaipaa vaihtelua. Pionitkin aukesivat kunnolla ja sain ne turvaan sateen alta pois. Kukista tuli tänä vuonna pienemmät, lieneekö kylmä alkukesä mikä on jättänyt ne pieneksi?

8 kommenttia:

 1. Tyynyt näyttävät niin hyviltä! Olen itsekkin noita monesti pitänyt Ikeassa kädessä, mutta aina ne on kauppaan jäänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, itsekin tykkään! Nämä sopisi muuten kivasti myös terassisohvalle. :)

   Poista
 2. Aijai miten ihastuttavia mustavalkoisia tyynyjä... täytyisköhän sortua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, kyllähän nämä ovat tosi kivat. Ja sopisi hyvin teillekin. ;)

   Poista
 3. Nuo tyynyt ovat aivan ihanat <3

  ps. olen yrittänyt kommentoida puhelimella postauksia, mutta jostain syystä ei onnistu? Onkohan asetuksissa vai minun puhelimessa vika? Pääsen kyllä muiden postauksia kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3

   Kiitti vielä vinkistä, tarkistan asetuksista. Ei ole tarkoitus, etteikö puhelimella voisi kommentoida. Tosin tämä blogger on temppuillu niin monessa asiassa kesän aikana, etten ihmettele vaikka olis joku vika..

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!