6.5.2015

Wishing list

Toukokuu on alkanut vauhdilla ja pian on ensimmäinen arkiviikko lopuillaan. Meillä onkin lomaa ensi viikolla ja jotain kivaa tekemistä pitäisi keksiä lasten kanssa. Viikonloppunahan on äitienpäivä ja siitä onkin mukava jäädä lomalle. Sain lukijatoiveen kertoa hiukan haaveistani sisustuksen suhteen ja mitä aion hankkia tulevana vuotena. Keskityin tällä kertaa puhtaasti haaveiluun ja osittain hankinta-aikomuksiinkin. Varsinaisesti hankesuunnittelu on meillä tekeillä ja pitäisi se miehen kanssa viimeistellä. Ennen kuin postaus alkaa muistuttaa enempää työminää, niin kerron teille hiukan sisustushaaveista.

Minulla on ollut jo pitkään haaveissa saada tämä Fermlivingin candleholder. Se on talvinen ja sopisi minusta meille erinomaisesti. Myös Iittalan maljakko ja Leimu-valaisin ovat pitkään ollet haaveissa saada meille. Uudet Iittalan jalalliset lasit sopisivat hyvin nykyisten Essence - viinilasien kanssa ja näitä ollaankin yhdessä miehen kanssa suunniteltu meille. Saimme häälahjaksi Iittalan Artik-välinesarjan ja kaipailisin siihen lisäosia. Varsinainen hankinta, minkä aion toteuttaa tänä vuonna on Vitran LTR Occasional table valkoisena kuvasta poiketen.


Näin äitienpäivän lähestyessä uskallan olla hiukan itsekäs ja haaveilla jotain henkilökohtaistakin. Aivan ensimmäisenä tarvehankintana näen uuden kellon. Vanha kello alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Louis Vuittonin Milla clutchia olen halunnut jo pitkään, ehkäpä se voisi olla myöhästynyt valmistujaislahja itselleni? Onhan siitä jo kohta vuosi kun valmistuin. Viikonloppulaukku on ollut jo pitkään lahjalistalla, mutta eipä ole sellaista kuulunut, että vinks vinks vaan. Olisi ihanaa lähteä miehen kanssa kahdestaan viikonloppulomalle ja sinnehän tarvittaisiin juuri Keepalin kaltainen laukku. Toki kaunis kukkakimppu on mielessä ja tietysti lasten tekemät kortit - eihän niitä sovi unohtaa. Tuoli on haaveissa makkariin ja tuo Kartellin läpikuultava hyllykkö olisi ihan must - juttu yläkerran välitilaan tai vaatesäilytysjärjestelmään.


Tällaisia toiveita tällä kertaa. Kun talon remonttisuunnitelma päivittyy, niin postailen sitten ihan konkreettisista kotihankinnoista ja -suunnitelmista. Niitä näkyy näköpiirissä niin paljon, että täytyy perehtyä aiheeseen ihan ajan kanssa.

Jos haluat käydä kurkkaamassa, mitä haaveita kirjoittelin viime vuonna äitienpäivän kynnyksellä, niin pääset sinne tästä. Ihanaista iltapäivää!


Kuvakollaasit // Polyvore

8 kommenttia:

 1. Hih, on meillä niin samanlainen maku! :D
  Ekasta kuvasta olen myös haaveillut kyntteliköstä, lampusta ja laseista. Toisesta kuvasta haaveilen Millasta ja Keepallista ja juuri noissa kuoseissa. Keepallin ostan vihdoin tässä kuussa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. On se niin täydellinen reissuun mukaan. Juurikin vkl lomalle kahdestaan miehen kanssa. Ja tio tuoli olisi niin täydellisen kaunis. Onneksi sitä saa haaveilla! Vieläkö haaveilet Alexasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että suunnitelmat pitävät kutinsa - kyllä tuota Keepallia ollaan jo kuolattu yhdessä pitkään. :D Oikein ihanaa reissua teille, nauttikaahan!
   Kyllä se Alexakin on vielä haavelistalla, ehkä sitten jouluksi?

   Poista
 2. Voi miten kauniita asioita olet koonnut kuviin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kollaaseja! Minä voisin myös tuon pikkulaukun ottaa ;) Tais vaikka isompanakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Pikkulaukun kuosi on ihastuttava ja jaksaa näyttää ihanalta vuodesta toiseen. :)

   Poista
 4. Kivat kollaasit olet tehnyt! Aika samanlainen maku on, useamman noista voisin kotiuttaa, ja tuo isoin carambola maljakko löytyykin jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini. Ihana, sinulla on kyllä hyvä maku ja blogikollaaseissasi on usein omiakin toiveita. :) Tuo carambola on upea!

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!