14.5.2015

White & modern
Huoneen tunnelma on nyt hyvin valkoinen ja rauhallinen. Valkoinen parkettilattia oli kyllä täydellinen ratkaisu meille, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Puu on miellyttävä jalkojen alla ja lattia on ollut todella helppohoitoinen. Talvellakin huone on valoisa, sillä vaalea lattia heijastaa niin hyvin valoa. Näin valoisaan ja aurinkoiseen aikaan sälekaihtimilla saa säädeltyä valoisuutta eli huoneen saa tarvitessa myös hämärämmäksi. 

Sisustus on melko minimaalinen eli meillä on miehen yöpöydän lisäksi vain tuoli, vaaterekki ja lipasto. Avosäilytysratkaisu vaatteille on kieltämättä jotain aivan muuta kuin minimaalinen ja yksinkertainen, mutta tällä hetkellä huoneeseen paras. Tämä pienempi huone nimittäin on paljon pienempi, kuin edellisen kodin toinen makkari. Sisustusratkaisuita on kuitenkin nyt pohdittu ja hahmoteltu niin pitkään, että uskoisin sen menevän nyt kerralla oikeaan suuntaan. 

Viikonloppuna kääritään hihat ja tehdään huoneeseen uusi säilytysratkaisu. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja lopputulos on toivotunlainen!

2 kommenttia:

  1. Kaunis makuuhuone. Mikä tuo sinertävä juttu on lattialla? Ja entäs tuo ihana laukku tuolilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva V. :) Lattialla on tyyny ja laukku on ostettu neverfullin kanssa samaan aikaan. Siitä voisikin postailla enemmän.

      Poista

Kiitos, kun jätit viestin!