27.4.2015

Talvimuumit talteen


Laitoin talviset ja siniset muumimukit keittiön ruokakomeron hyllylle talteen, odottamaan syksyä. Vaihdoin tilalle vaaleanpunaiset, liilat ja mintunvihreät muumimukit. Jotenkin se on fiilis, mik ohjailee näitä valintoja. Ainakin joltain osin. Aurinkoisiin aamuihin on niin kiva napata nyt vaaleanpunainen tai sointuva minttu muki.


Tuonne mahtuukin nyt hyvin kaikki mukit ja myös lasten muumilasit. On kiva, kun katse osuu sinisiin mukeihin täällä käydessä. Minusta on hyvä pitää tallessa odottamassa taas käyttöä ja kuitenkin nähdä, mitä on säilönyt. Siten ei pääse unohtumaan, mitä kaikkea omistaakaan. Keittiön pikkuvarasto on siis erittäin kätevä ja toimiva juttu juuri meidän tarpeisiin.


Pienestä ne arjen ilot syntyvät.

4 kommenttia:

 1. Minä myös vaihtelen muumimukeja pitkin vuotta! Nyt käytössä keväisiä, keltaisia mukeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset ovat myös kauniita ja näitäkin meillä muutama, jossain jemmassa parhaillaan. Se on niin jännä huomata, miten jokaisella perheenjäsenellä on meillä omat suosikit. :)

   Poista
 2. Hyvä idea :). Täytyykin toteuttaa. Tulee aina käytettyä samoja, jotka on hyllyllä edessä. Tosin kyllä valkkaan omia suosikkeja.
  T. Tiina
  lazylivinginasia@blogspot.sg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, ja kiva kun löysit blogiini. :) Tuo tapa on oikeastaan muotoutunut ihan pakosta, sillä meillä on niin paljon muumimukeja, etteivät mahtuisi kerralla kaappiin. :D On se kiva ottaa talvimukit sitten esiin syksymmällä, ne tuntuvat uusilta joka kerta.

   Kiitos linkistä, käyn kurkkaamassa. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!