24.4.2015

Kukka pullossa


Torstaipäivä hujahtikin asioilla ja kävin hyödyntämässä midseason - alennusmyyntejä monessa vaateliikkeessa. Tytöt ovat kasvaneet niin hurjaa vauhtia, että piti ottaa uusi lastenvaatekirppispöytä ja käydä ostamassa suurempia vaatteita. Kesä tulee kohisten ja kaupoissa olikin nättejä vaatteita ihanissa sävyissä. Edellisvuosina on ollut vaikeampi löytää juuri mieleisiä vaatteita, mutta nyt tuntui olevan hyvä valikoima monessa liikkeessä. Käytiin ostamassa myös viikonlopun juttuja ja tällä kertaa en ostanutkaan kukkakimppua vaan yhden valkoisen kukan. Mietin jonkin aikaa, mihin tämän voisi laittaa ja sitten huomasin ruokakomeron hyllyllä Ikean lasipullot, jotka ostettiin simaa varten. Nyt kyllä näyttää keväiseltä ja tulee melkein kesäinen fiilis. 

Ostin itsellenikin eilen uuden kevättakin, mitä olen pitkään halunnut. Kotona laskin, että minulla on peräti viisi kevättakkia, joten niistä ei nyt pitäisi olla pulaa. Kukin on aivan erilainen ja sopii tilanteeseen paremmin kuin toinen. Ehkäpä täytyy kuitenkin käydä vielä ulkovaatevarasto paremmin lävitse ja laittaa myyntiin vaatettakin.

Nyt kun kotona katselee ympärilleen, huomaa, että kukat ja kasvit ovat tärkeässä roolissa juuri meillä. En osaa kuvitella kotia ilman kasveja, vaikka niitä ei montaa olisikaan. Ja sitä tunnetta, kun kannat kotiin tuoretta viikonloppukimppua, jossa on lempikukkiasi. Niiden tuoksu, väri ja kokonaisvaltainen vaikutus on sielunhoitoa. 

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kyllä kukat vaan tekee tosi paljon :) olen aina tykännyt viherkasveista ja kukista,nyt onkin ihana huomata kuinka ne on nyt myös enemmän ja enemmän esillä muuallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kukkatarjonta saisi kasvaa entisestään vaikka parannusta onkin tapahtunut muutaman vuoden sisällä. :) kukat ja kasvit tekevät paljon ja vielä ihanampaa nyt, kun on piha.

      Poista

Kiitos, kun jätit viestin!