23.4.2015

Kevätsiivouksen aika


Olen käynyt pikkuhiljaa lävitse laatikoita viimeisimmän muuton myötä ja nyt alkaa tavarat olla vähän paremmin järjestyksessä. Vakkalaatikon sisältökin muuttui, kun järjestelin joulukoristeet yhteen laatikkoon ja pakko sanoa, että aika hyvältä näyttää. Kaikki aikakausilehdet mahtuvat nyt vakkaan ja edellisestä postauksesta näkyikin, että laatikko tuli takaisin olohuoneeseen. Sisustusmyyntiin on vielä hetki aikaa, mutta hyvä saada tavaroita jo kasaan, ettei tule kiire. Lastenvaatteita pitäisi hinnoitella tulevan viikonlopun aikana ensi viikon kirpparia varten. Ihan sellainen tunne, että kiirehän tässä tulee.


Viikonloppuna olisi tiedossa blogitapahtuma, mihin yritän parhaani mukaan päästä. Aika on mennyt tosi nopeasti ja heräsin siihen seikkaan, että viikonloppu alkaa olla käsillä. Meillä se oikeastaan alkaa jo torstaisin, sillä tyttö jättää usein eskarin perjantaisin välistä. Perjantai on harrastuspäivä ja tykkään pitää lapsia kotosalla kanssani nyt kun se vielä on mahdollista. Neiti nimittäin aloittaa ensimmäisen luokan muutaman kuukauden päästä! Nyt jatkan kevätsiivouksen pariin, sillä tytölle kasattiin eilen appiukon tekemä sänky ja siinä samassa siirrytään suurempiin peittoihin ja lakanoihin.

4 kommenttia:

 1. Vakka on niin käytännöllinen. Meillä se on tällä hetkellä eteisen lipaston päällä ja säilytän siinä mun huiveja.
  Mukavaa viikonloppua! Me saadaan huomenna uusi pyöreä ruokapöytä ja tuolit keittiöön ja olkkariin tulee toinen PS-kaappi. Yhdistän siis kaksi kaappia tv-tasoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, meillä on molemmat vakat (erikokoiset) jatkuvasti käytössä ja keksisin niille vaikka mitä paikkoja. Kivalta kuulostaa, meillä alkaa näyttää siltä, että uusi pöytä pitää tehdä ellei kohta ala löytyä käytettyä.
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kevät on sellaista aikaa, että tekisi kovasti mieli siivoilla, raivata ja järjestellä paikkoja. Itsekin haluiaisin päästä jatkamaan tavaranraivausprojektia eteisen isojen kaappien kanssa, mutta se on niin suuri urakka, että vaatii kokonaisen viikonlopun aikaa.

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan samanlainen tunne, kevätsiivousinto alkaa usein jo alkuvuodesta ja vain yltyy kesää kohden. Isoon urakkaan kannattaakin varata enemmän aikaa, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin keskeneräinen tavaroiden purku huoneessa kuin huoneessa.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!