25.3.2015

Sisustusbloggaajan laukku

Hymyilyttää jo valmiiksi tämän postauksen otsikko, mutta antaa vaan mennä. Joku läheiseni saattaisi nyt hykerrellä itsekseen, jos lukisi blogiani. He tietävät, että olen parantumaton laukkufanaatikko. Nainen joka rakastaa laukkuja intohimoisesti - jo nuoresta saakka. Voisin yhtä hyvin olla myös muotibloggaaja muutamien kiinnostusten kohteiden suhteen, mutta intohimoni kotiin ja sisustukseen on voittanut. Lukijan toiveesta kerron teille hieman käsilaukustani ja sen sisällöstä.


Louis Vuitton, Neverful MM, Monogram - kuosilla. Rakkautta. Ensisilmäyksellä. 


Minulla on ollut tämä laukku jo monta vuotta käytössä ja se on edelleen paras. Päädyin ennen kalliimman laukun hankintaa myymään/lahjoittamaan vanhat laukut pois (kyllä niitä oli todella paljon) ja tein lupauksen, etten enää sorru haalimaan liiallista määrää laukkuja. Päätös on pitänyt ja olen hankkinut vain muutaman laukun, joita käytän tarpeen tullen.

Yleensä laukussani on mukana lompakon, puhelimen ja avainten lisäksi huivi, käsirasva, minipochette meikeille ja Noa Noan pussi muulle pikkutavaralle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kannan mukanani aika muutamia juttuja, mitä ei välttämättä tarvitse. Näitä ovat laastarit, käsivoide, huulirasva ja linssien pyyhe. Kannan myös mukanani aina vesipulloa, sillä kaupunkireissu venähtää usein parin kolmen tunnin mittaiseksi.

Kaikki tarpeellinen mahtuu hyvin laukkuun ja tilaakin silti jää. Periaatteeni on, että myös joitain ostoksia tai esim. lastentarvikkeita mahtuu mukaan.


Toisinaan käyn autolla nopeasti kaupassa tai muulla lyhyellä reissulla, johon ei tarvita isoa laukkua mukaan. Silloin nappaan olalle Vuittonin Eva clutchin ja sinne ei juurikaan muuta mahdu lompakon ja puhelimen lisäksi. Minulla on myös pari Korsin laukkua, jotka ovat lähes päivittäisessä käytössä. Riippuu myös vaatetuksesta, minkä laukun valitsen. On kuitenkin ollut kiva huomata, että muutamalla laukulla pärjää hyvin eikä tarvitse miettiä, että onko sopiva vai ei. Tietysti minulla on haaveissa vielä hankkia muutamia ihania must have -laukkuja, mutta nämä ovat vuosien haaveilun hankintoja.

2 kommenttia:

 1. Tuo laukku on niin ihana <3 ja sen sisällöt :)
  Voih huokailen ihastuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmis <3 On ollut käytössä super ja vieläkin tykkään myös laukun ulkonäöstä, vaikka käyttövuosia jo useampi.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!