31.3.2015

Malm - lipasto makuuhuoneessa


Lastenhuoneen muutos etenee hienosti, raivattiin viikonloppuna huonetta ja pyörittelin miljoonatta kertaa kalusteita uuteen uskoon (mielessäni). Suunnittelu onnistuu muuten erittäin paljon helpommin iPadilla olevalla suunnitteluohjelmalla, kun talon ja huoneiden mitat syöttää ohjelmaan ja lisäilee myös kalusteita. Koska vaatejärjestelmän asentaminen ei nyt ihan sujukaan toivomassani aikataulussa, niin päätettiin tuoda malm-lipasto lastenhuoneesta tänne helpottamaan arkea ja eloa. Lipasto on tilavuudeltaan hyvä meidän tarpeisiin ja huone siistiytyi aivan kuin itsestään.
Yksi aihe mistä on pitänyt monta kertaa kirjoittaa on tuotteiden mukana tulevat kauniit ja tukevat pakkaukset. Olen nimittäin säästänyt muutamilta ostoksilta (ja lahjoilta) kauniit ulkokuoret, vaikka tuotetta itsessään ei tarvitsisi säästellä niissä tai säilyttää. Jopa nämä kauniit värikkäät rusetit on pysyneet mukana. Ehkä siinä mielessä olen vielä hiukan hamsteri, vaikka muuten kaikesta turhasta pyrin eroon. LV:n kansissa olen säilyttänyt joitain koruja ja käyttöesineitä.

Vielä loppuun muistutus arvonnasta, mikä päättyy pian. Käyhän osallistumassa upeaan Fiskarsin arvontaan, mikäli et ole jo naputellut arpaasi. Aikaa on vielä huomiseen iltaan, joten vielä ehdit osallistua!

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta, nuo pakkaukset on tosiaan kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Minustakin pakkaukset on niin nättejä ja vahvaa materiaalia, etten ole raaskinut laittaa pois.

   Poista
 2. Ihanan rauhallinen ja selkeä tunnelma!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!