12.3.2015

Kevättä ilmassa

Spring 2013

Keväiset tuulet ovat tosiaan rantautuneet ainakin tänne etelään jo toden teolla. Tiesin sen, että allergialääkitys pitää aloittaa helmikuun lopussa, mutta en tiennyt että näin pian alkaa oireet. Olen ollut aivan tukossa koko tämän viikon ja kurkkua, nenäonteloita ja kaikkea siltä välilä särkee ja kutittaa kamalasti. Voimat ovat jossain ties missä ja väsyttää tolkuttomasti. Siivosin tänään useamman tunnin ja olo helpottui hiukan. Ikkunat jäivät kuitenkin pesemättä ja nyt täytyy katsoa tarkemmin lastenkin kulkemista, sillä hiekkaa saa imuroida jokaisen ulkoilun jälkeen. Ovat tänään olleet useamman tunnin ulkona leikkimässä. Ihana kamala kevät. Jospa se tästä. Huomenna lisää kuvia keittiöstä, paljon saatu aikaan.

4 kommenttia:

 1. Kevään haittapuolet.. samat olot täälläkin. Katupölykin vain lisää tuskaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, monellahan kevät on tuskaista vaikka miten käyttäisi allergialääkitystä. Katupölyä on siivottu täälläkin tällä viikolla - toivottavasti sataisi joku yö niin helpottaisi. Kiitos ja tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Oho, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla en ole huomannut vielä mitään vihreää. Sääli allergikkoja. Oletko kokeillut siedätyshoitoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on ihan alkutekijöissään, mies oli nähnyt jossain koivun silmuja ja minulla se on pahin pajun kanssa. Siedätyshoitoa kokeilen joka vuosi siinä mielessä, että haen luonnosta oksia sisälle. En tiedä onko niistä sitten mitään apua, kun miehen mukaan oksat ovat seisoneet (tippuneet puusta) maassa jo pitkään. Pajunkissojen ei voi tuoda sisälle, sillä niistä menen totaaliseen tukkoon. Saa nähdä, paheneeko tämä vielä tästä..

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!