26.2.2015

Work lamp


Work lamp asettuu kauniisti kotiimme. Pidän siitä paljon ja etenkin makkarissa se tuo sopivasti valoa iltaisin. Liian valaiseva ei saa olla, mutta lukemiseen tämä on hyvä.

Makkariin olisi tarkoitus saada pian muutosta tai oikeastaan edistystä. Sängynpääty olisi seuraavassa vuorossa, kun vaatesäilytysjärjestelmä saadaan hankittua. Tiedän jo tarkalleen, minkälaisen haluan. Tarvikkeet pitäisi vielä ostaa ja saada mies inspiroitua remontin kaiken remontin keskellä. Tällä hetkellä tehdään keittiötä valmiiksi, mutta kovin nopeasti se ei etene, kun tarvitaan myös ulkopuolista apua sähkö- ja putkitöiden tekoon. Parhaillaan odotellaan kuormaa saapuvaksi eli uudet kodinkoneet ovat pian täällä.

Makuuhuoneen tehosteseinä pitäisi vielä saada päätettyä. Olen saanut rajattua vaihtoehdot nyt pariin, mistä meidän täytyisi päättää. Mun visiot eivät aina kirkastu niin nopeasti miehelle, mutta ehkäpä sekin asia saadaan pian päätettyä. Maalisormia syyhyttäisi jo kovasti.

12 kommenttia:

 1. Onpas upea valaisin ♥ Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, sinulle myös <3

   Poista
 2. Paljon siis tekeillä siellä, tsemppiä ♡

  VastaaPoista
 3. Minä haaveilen samanlaisesta valaisimesta <3
  Kauniita kuvia olet napsinut :) Tsemppiä sinne remontin keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Work lamp on kaunis haaveilun kohde. <3 Kiitos, kiva että tunnelma välittyi. Ja kiitos tsempeistä, tänään urakkaa tiedossa!

   Poista
 4. Tosi kaunis lamppu ja ihanat nuo musta-valkoiset lakanat! Vai onko se päiväpeitto? Kerrotko mistä olet löytänyt? :)

  -Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eppu. Kuvassa näkyvä on päivä-/torkkupeitto. Se on ostettu Porvoosta sisustusliike Vanille Homesta. Merkki on muistaakseni DesignBy - toki voin tämän vielä varmistaa. :)

   Poista
  2. Kiitos, muistit oikein. Kävin kuolaamassa DesignByn sivuilla. Ihania peittoja :)

   -Eppu

   Poista
  3. Hieno juttu! Itsekin haaveilen muutamasta lisäpeitosta - sopisi hyvin myös tyttärille.
   Peitot ovat kyllä kauniita. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!