28.2.2015

Paljasta, viileää ja yksinkertaista

Makuuhuoneen laittaminen alkaa olla seuraavana listalla. Tämä huone on tarkoitus laittaa kerralla kuntoon, eli täytyisi löytää ratkaisut mitkä miellyttävät pitkään. Olen kartoittanut ja hahmotellut huonetta, mitä haluan sinne. Melko selvää on ollut alusta asti, että haluan makuuhuoneesta vaalean, yksinkertaisen ja upean. Viileä, ehkä jopa kylmäkin tunnelma saa vallita huoneessa. Tähän sopii parhaiten kivi, valkoinen ja vaaleat puun sävyt. Huoneessa on tarkoitus nukkua, joten yksinkertaisuus on tärkeää rauhoittumisen kannalta. Työnurkkausta ei tule ja vaatteet piilotetaan vaatesäilytysjärjestelmään.

Pitkäaikainen haave on ollut valkoiseksi maalattu tiiliseinä. Myös jokin muu vaalea ja viileä kivilaatta sopisi hyvin. Kokosin kollaasiin mieleisiä, joista voisi muodostua meidän tyylinen tehosteseinä.Toinen sisustuksen kannalta tärkeä mietinnän aihe on ollut sängynpääty. Haluan viileän seinän vastapainoksi jotain pehmeää ja lämmintä, joten valitsimme kankaisen sängynpäädyn. Tällä kertaa sängynpäädystä tulee valkoinen tai harmaa, riippuen kankaasta minkälaiseen ihastun.  Todennäköisimmin se kuitenkin tulee olemaan valkoinen. Molemmat värit sopivat kuitenkin yhteen vaalean seinän kanssa. Sängynpäädyn muoto on vielä työn alla, sillä en halua siitä samalla tavalla suoraa, kuin viimeeksi teimme. Siinä saisi olla jokin juju, mihin katse kohdistuu. Nappeja tulee tällä kertaa tiheämpään ja tyyli on koristeellisempi. Mies ehdotti, että varataan tarvikkeet valmiiksi ja nikkaroidaan pääty joku viikonloppu valmiiksi.Vaatesäilytysjärjestelmä on nyt päätetty, vielä pitäisi sisusteista päästä selvyyteen. Mietitään vieläkin housutangon ja laatikoiden väliltä. Koska tila on niin pieni, niin täytyy tietää tarkkaan riittääkö 4 vetolaatikkoa meille molemmille? Ylähyllyjä tulee kaksi molemmille puolille, mihin saa säilytettäviä vaatteita. Tässä riittää vielä pohdittavaa, joten ihan hetkessä ei makuuhuone tule kuitenkaan valmistumaan. Sen sijaan keittiömme alkaa olla pian valmis. Sitä laitetaan tuolla parhaillaan ja alkuviikosta pitäisi saada kaikki sähkölaitteet toimintaan astianpesukonetta lukuunottamatta. Aika jännittävää, pian on valmista!


6 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia :) innolla jään odottelemaan lopputulosta mihin sitten päädyttekin , suunnitelmat kuitenkin lupaavat hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kiva kuulla. :) En malttaisi itsekään odottaa, että saadaan makkari valmiiksi.

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä tuollainen rouhea seinä ja pehmeä topattu sängynpääty! Lopputuloksesta tulee taatusti upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, toivottavasti lopputulos vastaa sitä kuvitelmaa, mikä nyt on mielessä. :)

   Poista
 3. Varmasti tulee upea makuuhuone! Itse haaveilen tuota valkoista tiiliseinä tapettia olohuoneeseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. Tiiliseinä oli suunnitteilla myös eteiseen ja olohuoneeseen, mutta päädyttiin tähän ratkaisuun. Tapetti kuulostaa myös hyvältä ajatukselta. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!