18.1.2015

Iltahämärä


Aurinko on laskenut ja ulkoa heijastuu sininen hetki. Koti on hiljainen ja näyttää erilaiselta kuin aamulla. On pimeämpää ja valojen asettelukaan ei vielä ole täysillä mietitty. Tavarat ovat etsineet paikkaansa pikkuhiljaa alkaa muotoutua jonkinlainen tunneside tähän paikkaan. Kotiin.


Kalusteiden asettelu ei ole kovin helppoa, sillä vanha tuoli siirtyy tyttöjen mukana koko ajan. Prinsessatuoli, näin mieheni sitä kuvaili. En tiedä, saanko pitää tuolia pitkään itselläni vai siirtyykö se tyttöjen valtakuntaan. Eteinen olisi best choice, mutta mahtuuko se sinne?!


Tässä onkin näkymää eteisestä! Valkoisen sivupöydän paikalle olisi hakusessa - kuinkas muutenkaan kuin vanha, antiikkinen pöytä. Tietynlainen on mielessä, mutta katsotaan löytyykö sellaista?
Valokuvaus onkin haasteellista, kun valaistus ei vielä ole ihan kohdillaan kotona. Keittiössä ei ole vielä mitään valoja, paitsi erittäin vanhan liesituulettimen pieni lamppu. Toivottavasti saadaan pian aikaa saattaa keittiöremontti loppuun.

12 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä äärettömän kodikasta ja lämpöinen tunnelma ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kauniisti kirjoitettu. <3 Lämpöinen tunnelma on ollut mielessä, kun sisustusta on mietitty.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari ihanasta kommentista!

   Poista
 3. Ihanan paljon kuvia ihanasta kodista! <3
  Nyt sinullakin on valkoinen lattia, josta olet haaveillut. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa! Meillä se alkaa jännittävissä tunnelmissa - haetaan huomenna uusi perheenjäsen kotiin, ihana pieni cottonin koiranpentu. <3

  Ps. Olen miettinyt jos aloittaisin taas suljetun blogin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva V <3
   Kyllä, pitkään tuosta ehdin haaveilla. Ensimmäisen kerran 14-vuotiaana..

   Kiitos samoin sinulle! Kuulostaa mukavalta - mahtaa uusi perheenjäsen olla suloinen. Onnea <3
   Laitahan viestiä, jos kirjoitat taas blogia. Haluaisin ilman muuta seurata kirjoituksiasi! :)

   Poista
 4. Siellähän on jo kodikasta ♡

  VastaaPoista
 5. Todella kivan näköistä! :) hyvältä näyttää nuo erityyliset kalusteet yhdessä! Olet taitava yhdistelemään kauniita asioita toisiinsa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella. :) Mukava kuulla, nimittäin joskus tuntuu, että on sokea omille asetelmilleen eikä ole varma, että näyttääkö ne ollenkaan järkeviltä. Onneksi koko perhe tuntuu kuitenkin viihtyvän kotona ja sehän on tärkeintä. Kiitos kun kommentoit!

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!