4.12.2014

Happy Birthday


Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaatimattomammaksi tulee... Vai miten se menikään? Täytän vuosia ja pyöreitä sellaisia. Päätin lahjoa itseäni hiukan ja hankin viimein nämä mustat keittiöliinat. Olen pitkään etsinyt mustia tiskiliinoja ja ne ovat jääneet tilaamatta nettikaupoista korkeiden postikulujen takia. Varmaan en löytänyt oikeaa kauppaa, mutta ei sen väliä enää. Sain näitä nyt kaksin kappalein ja toinen on jo käyttöönkin ehtinyt.
Ehkäpä sitä voisi ostaa vielä jotain muutakin itselle lahjaksi, mutta näistä olen nyt todella onnellinen. Nyt on mustaa rättiä, millä pyyhkiä!

6 kommenttia:

 1. Onnea! Mainiot lahjavalinnat :)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut pyöreistä! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut täältäkin! Oli tarkoitus ostaa tuota musta sarjaa Helsingistä itsekkin, mutta ei tullut sitten vastaan. Itsellekkin tulee pyöreitä ensi keväänä, ja tekisi niin mieli tilata itselleni jo syntymäpäivälahja. ;D Haavelistalla keikkunut jo useamman vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Näitä on ollut yllättävän vaikee bongata, tai sitten olen kulkenut laput silmillä. Oi oi, pian ne synttärit sieltä tulee. ;) Kaikki ovat kyselleet mun lahjaa, mutta en ole vielä kertonut. Eiköhän se pian selviä..;) Haavelistan toteutuneet unelmat ovat niitä parhaita.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!