8.11.2014

Tyynyostoksia


Osa 1/3

Kirjoitin vähän aikaa sitten tekstiilihaaveistani makkariin ja ehdin jo toteuttaa muutaman toiveen. Moni saattaakin muistaa, että tykkään Gantin ja Lexingtonin tekstiileistä ja meiltä löytyykin oikeastaan vaan näiden merkkien pussilakanoita ja tyynyliinoja. Pitkäaikaisena haaveena on ollut hankkia laadukkaat pellavaiset lakanat, mutta haaveeksi ne ovat vielä jääneet. Muutamia koristetyynynpäällisiä on tullut ostettua pellavaisena.


Stockmannilla on marraskuussa meneillään alennuksia ja sieltä ostin meille raidallisen Linumin 40x60 pellavaisen tyynynpäällisen sekä sisätyynyjä. Näistä pidän tosi paljon ja mietin, että sopisivat hyvin myös sohvatyynyiksi.


Makuusopessa on nyt raita-tähtiteema meneillään. Laitoin taustalle kuviottomat valkoiset tyynyt, taustalle raitaa, sitten tähtiä ja tuon uusimman tyynyn etummaiseksi. Oikeanpuoleinen raitatyyny on viimeisimmästä H&M:n tilauksesta ja kaksipuolinen.
Sänkypeitto meiltä uupuu vieläkin, joten se on varmaan seuraavaksi hankinnassa. Yöpöydät ovat myös vähän vaiheessa, sillä mies haluaa vielä pohtia asiaa muuttoon saakka. Meille on tulossa uusi sängynpäätykin, mikä sopii kokonsa puolesta paremmin tähän uuteen sänkyyn. Ei olla päätetty, että millainen, tehdäänkö itse vai hankitaanko jostain? Jotain vaaleaa kuitenkin, sillä makuuhuoneesta tulee valkoinen.

Rauhallisissa ja vähän jouluisissa fiiliksissä kohti sunnuntaita. Huomenna vietetään isänpäivää ja meillä on simppelit suunnitelmat päivän varalle. Yllättyyköhän isi tänä vuonna?

10 kommenttia:

 1. Ihana väripaletti makuusopessa. Itsekkin haaveilen uudesta sängystä, olisi niin mielessä päätykin, jonka siihen haluaisin. Sitä ennen täytyisi tehdä kyllä pientä pintaremonttia makkarissa, saapi nähdä koska sen saisi toteutukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini.
   Kivoja suunnitelmia. Toivottavasti pääset toteuttamaan haaveita. :)

   Poista
 2. Meillä on valkoiset ikean malm-yöpöydät. Ovat sopivan simppelit ja mahtuu paljon tavaraa laatikoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat varmasti nätit! Onko sulla vielä blogia, en löytänyt enää vanhaasi. Tulisin mielellään lukijaksi! <3

   Poista
  2. Ei ole enää blogia.

   Poista
  3. No voi. Kerro ihmeessä, jos joskus päätä aloittaa blogin. Olisi mukava kuulla kuulumisia. :)

   Poista
 3. Ps. Sun joululahjatoiveita olisi kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, kirjoitan mielellään lukijoiden toiveaiheista. <3

   Poista
 4. Kiva tuo kapearaitainen Linumin tyynynpäällinen! Olen uusi blogissasi, kaunis koti teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini! Kiitos, tykkään itsekin. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!