26.11.2014

Joulua ja odotusta


Marraskuu on lopuillaan ja joulunodotus alkaa näkyä yhä enemmän. Meillä se on melko hilllittyä ja ihan kunnollisesta syystäkin. Sain nimittäin tietää, että voimme viimeistellä alakerran lattian ja tehdä sisäremontin loppuun. Muuttoaikatauluunkin tuli selvyyttä ja tavoitteena olisi päästä jouluksi uuteen kotiin. Meillähän on tässä kodissa meneillään jotain suurempaa remonttia, mitä en voi tietyistä seikoista vielä avata enempää. Joka tapauksessa asiat kuitenkin selviävät ja kuukausien ahdistava piina alkaa ehkä pikkuhiljaa helpottaa. Jos ei muuta, niin tulipahan opittua jotain taloista kantapään kautta.

Nyt voisi siis sanoa, että pakkaukset voisivat alkaa piakkoin. Miestä ei ole kotona paljoa näkynyt, sillä ymmärrettävästi on kova hinku saada kotia valmiiksi. Meidän menoa on kuitenkin hidastanut minun terveydentila, mistä voisin muutaman sanasen kertoa. Jouduin nimittäin hiljattain sairaslomalle, kun alaselkäni kunto romahti ja sen mukana meni myös muut voimat. Ajastettujen postausten voimalla ollaan siis eletty ja aika vähän olen päässyt tekemään yhtään mitään, sillä olen fyysisen rasituksen kiellossa. Nyt alkaa kuitenkin jo vähän helpottaa ja pystyn hetken aikaa istumaan. Selkä ja etenkin hartiat ovat kuitenkin olleet niin kovalla koetuksella, että kaikki kiva puuhastelu on jäänyt ja jää ikävä kyllä jatkossakin hamaan tulevaisuuteen. Mistään ompelusta tms. ei nyt voi kuin haaveilla.


Mieheni on luvannut hoitaa suunnitelmien (keittiö, kaapistot yms.) tekemisen koneella ja en tosiaan malta odottaa, että päästään tekemään lopullinen päätös kaikesta. Suunnitelmia ja ajatuksia on mieli täynnä ja onneksi niihinkin on käytetty paljon aikaa, sillä osa materiaaleistahan on jo ostettu kesällä. Odottavat vain tekijäänsä. Keittiössä on vielä se ongelma, etten tiedä vaatiiko lattia toimenpiteitä, ennen asennusta. Se asettaa tiettyjä haasteita, mutta ne tuntuvat melko pieniltä kun ajattelee kokonaisuutta.


Jotain punaista piti ihan pikkuisen saada piristämään mieltä ja nehän ovat nämä Iittalan Verso Design - koristeet. Mukana tuli nauhatkin, mutta tykkäsin ajatuksesta käyttää niitä mansettien tapaan. Puiset helmet ovat kivat ja tuovat mieleen marjaisat oksat. Blogin perinteistä joulukalenteriakin olen miettinyt ja olen nyt kahden vaiheilla, tuleeko sellaista tänä vuonna? Lyötyykö täältä innokkaita kalenterin seuraajia? 

Lahjatoiveistani on tullut postauspyyntö, joten palailen piakkoin aiheen tiimoilta. Aihe alkaa ollakin jo niin ajankohtainen, että täytyy alkaa pohtia myös omaa lahjaostoslistaa, miten muistamme läheisiä tänä vuonna.

Mukavaa keskiviikkoa ja muistettahan huolehtia myös itsestänne!

7 kommenttia:

 1. Minä ainakin tykkään blogikalentereista. Juuri itsekin sellaista pohdin. Tänä vuonna voisi olla taas aikaa kun tyttömme ei ole enää niin pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, täytyy vielä miettiä. Se on kuitenkin aina vuoden "rankin" bloggauskuukausi, kun on niin monta postausta tehtävänä yhteen menoon. ;)
   Täytyypä tulla kurkkimaan, jos vaikka päätät laittaa kalenterin.

   Poista
 2. Voimia ja pikaista paranemista! Itse olen koko vuoden taistellut näköni kanssa. 6 leikkausta takana tänä vuonna ja ensi vuonna taas uusi leikkaus. Menetin näköni kokonaan, mutta nyt näen onneksi vähäsen. Tabletin avulla pystyn kirjoittamaan ja lukemaan, muuten en ollenkaan.

  Joulukalenteri olisi todella kiva idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RouvaV. Onpa ikävää kuulla näkösi menetyksestä ja kaikesta siihen liittyvästä huolesta. En osaa edes kuvitella, miltä sinusta on tuntunut. Hyvä, että näet edes vähän. <3 Toivotaan, että hoidosta ja leikkauksista olisi apua. Voimia sinulle ja kaikkea hyvää sekä parantumista!

   Poista
 3. Kuulostaa kurjalta tuo sairastelu :( Selkävaivat ovat kyllä siitä viheliäisiä, että kun kunnolla iskee, ei saa mitään tehtyä. Paranemisia <3

  Sen sijaan, kuulostaa ihanalta ajatus, että pääsette uuteen kotiin jouluksi. Toivottavasti tämä suunnitelma toteutuu!

  Mielelläni seuraan joulukalenteria, jos sellaisen teet :)

  Taika (joka ei tällä kertaa saanut aikaiseksi kirjautua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taika <3
   Uskoisin, että pääsemme muuttamaan jouluksi uuteen kotiin. Tällä hetkellä se tuntuu epätodelliselta, mutta ehkäpä kaikki pian selkiytyy kun pääsen käymään talolla.
   Pidetään kalenteriajatus vielä avoimena. ;)

   Poista
 4. Tsemppiä sinulle ja toivottavasti pian alkaa selkäoireet helpottamaan ja saat niihin apua. Olet kyllä mahtis jos pystyt ajastuksella näitä näin toteuttamaan. Mulla on tuo taito vielä opeteltavana :) Kalenteria seuraan mielelläni. Tänään ja juurikin ihan äsken päätin sellaisen toteuttaa itsekin. Saa nähdä miten käy vai jääkö päiviä väliin. En jaksa stressata turhaan :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!