1.5.2014

Vappupäivän brunssi


Mikä onkaan parempi tapa aloittaa toukokuu, kuin maittavalla vappubrunssilla? Koleasta säästä viisvieisaten laitoimme herkullisen noutopöydän sisälle. Mieheni kokkasi ja minä keskityin kattamiseen ja lasten kanssa lokoiluun. Pöydästä löytyi cocktail-lihapullia, pariisinperunoita, salaatteja, juustoja, vohveleita, kermaa ja pikkumunkkeja. Koristeluiden ja värien suhteen oltiin tänä vuonna lähempänä sitä, mistä itse tykkään: vähän ja hillittyä. Lapset olivat innoissaan pinkistä serpentiinistä (tätä jäi yli synttäreiltä) ja saivat mieluisat vappupallot. Gluteenittomia munkkeja ostin kaupasta ja ystävältä saatiin itsetehtyä simaa. Nyt jaksaa tehdä viimeiset rutistukset koulun suhteen.

5 kommenttia:

  1. Voi ei, nyt tuli nälkä..aivan ihanan herkullinen kattaus :-P
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja tuo serpentiini on tosi ihanaa!! Meillä jäi viimetippaan serpentiini ja pallo-ostokset nii sain vaan taas sitä perus nauhaa :)Ens vuonna etsin jostain muualta :) Tsemppiä rutistukseen ja hauskaa viikonloppua vaikka tuntuuki maanantailta :O !!

    VastaaPoista
  3. Nams, brunssinne kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit värikkään keväiset kuvat <3 hyvältä näyttää!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!