4.4.2014

Sweet little chocolate eggs


Hellou hellou! Täällä sitä ollaan - hengissä. Paahdin eilen kellon ympäri opparin kanssa ja pakkoa sanoa, että on tosi hyvä fiilis. Proggis etenee suunnitelmaa nopeammin ja aloin haaveilla jo valmistumisesta toukokuun lopussa...Täytyy katsoa, että miten tuon tieteellisen tutkimuksen kanssa menee. Ja isosiskolla on nyt jo kolmas korvatulehdus 6 viikon sisään, eli sairaskierteeseen on joutunut pikkunen. Nuhan takia täytyy jäädä suunniteltu uintireissukin välistä. 

Koulujuttuihin palatakseni eka seminaariesitys meni tosi hyvin ja pääsin viimein palkitsemaan itseni. Ostin söpöt ballerinat, mitä kuvailen ehkä myöhemmin blogiinkin. Nyt saisi jo lämpöisemmät kelit tulla! Valmistuminen siis häämöttää viiden viiden vuoden opiskelun jälkeen ja alkaa kyllä silmissä jo maalilippu näkyä! Onneksi on tuo pääsiäinen välissä, niin tulee pieni breikki kaiken keskelle.Muutamissa blogeissa ja sivustoilla olenkin nähnyt jo pääsiäisaiheisia juttuja ja ajattelin tuoda omatkin korteni kekoon. Mieheni osti meille Ikean pikkumunia jo viikkoja sitten (on muuten tosi hyviä) ja itse ostin nämä perinteiset pikkumunat. E R I T T Ä I N herkullisen väriset suojapaperit.
Huomenna vastailen haasteeseen, minkä olen saanut jo pariin kertaan.

Iloista viikonloppua toivotellen,

Mia

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä kuvia ♥
  Mahtavaa kuulla että projekti etenee vauhdilla ja ehkä valmistut jo näin pian. Loistavaa!!! Tsempit loppurutistukseen ♥ ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3
   Kiitos kiitos, tsemppiä tässä tarvitaankin ettei hyydy vauhti näin loppuvaiheessa.

   Hyvää viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Kiitos ihanasta blogista! :) Ihan mielenkiinnolla kyselen mitä opiskelet ja miten olet onnistunut yhdistämään opiskelun ja äiteyden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, mukava kuulla että pidät blogistani. :)
   Opiskelen liiketaloutta ja rahoitusta ammattikorkeakoulussa. Molemmat muksut on tosiaan syntyneet sinä aikana, kun sain opiskelupaikan ja siten opinnot vähän pitkittyneet. Opiskelu ja äitiys on ollut oikeastaan hyvä yhdistelmä, sillä olen pystynyt olemaan kotona paljon pidempään kuin se muutoin olisi onnistunut. Molemmat välivuodet antoivat paljon aikaa kotona, sekä kaikki kesät olen ollut lasten kanssa kotona.

   Opiskelussa onnistuminen on ollut aika paljon siitä kiinni, että olen tehnyt kouluhommia urakalla. Pystyn keskittymään hyvin työhön kotona ja teen sen tiiviillä aikataululla. Opintoni olivat amk:ssa projektiopintoja eli tenttejä oli vain muutama koko koulun aikana. Se on helpottanut todella paljon!
   Ainoa miinuspuoli tässä on ollut taloudellinen asema, mikä on ollut välillä todella rankkaa (mikä ei täällä blogissa näy) ja henkisesti se on ollut raskaampaa mitä odotin. Onneksi on kuitenkin keksiäilyyttä ja viitseliäisyyttä omasta takaa, niin on saanut hankittua lapsille kaiken tarpeellisen. Ja loppupeleissä, raha ei kaikkea ratkaise.
   Jos joku jäi miettimään vielä tarkemmin taloudellista pärjäämistä opiskelijaäitinä, niin sellainen neuvo, että säästöillä pääsee pitkälle. Itse ehdin säästää vain vähän aikaa (pari vuotta) ennen esikoislasta ja se on todella kannattanut.

   Toivottavasti osasin vastata kysymykseesi, eikä tullut liikaa kerrottua asian vierestä. :)

   Poista
 3. Rentoa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 4. Onnea hyvin menneestä esityksestä, voimia loppupuserrukseen! :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!