8.4.2014

Keväistä


Pistettiin meidän parveketta vähän uusiksi, kun kaivattiin vaihtelua. Tuolla on tullut vähänlaisesti vietettyä aikaa aiempina kesinä, kun sopiva pöytä on puuttunut. Ikeasta löytyi kiva ja edullinen ratkaisu, minkä mies kasaili jo viime kuussa paikoilleen. Taisi olla silloin kun olin kipeänä. Parit kaffet on tuolla jo juotu, kun lämpötila on muutamana päivänä noussut reippaasti +20 asteeseen. Nyt saisi tulla keväisemmät säät ja lämpöisemmät yöt, sormia syyhyttää jo päästä istutuspuuhiin. Tai no lähinnä laittaa muutama puu ruukkuihin ja kesäkukat sitten mm.. ensi kuussa?


Ihan kohta on palmusunnuntai ja pieniä virpojia taitaa jo jännittää! Pääsiäisjuttuja on pikkuhiljaa jo kuulemma tehty päiväkodissa ja vähän täällä kotonakin. Pääsiäismunia laitoin jo valkoiseen Pentikin korimunaan valmiiksi, etteivät unohdu tuonne kaapin perukoille...


Täällä on vähän jänniä juttuja meneillään...kevät on täynnä kaikenlaista ja tuntuu, että muutoksia saattaa olla kohta luvassa. Kuka tietää? Nyt kuitenkin ensin koulutyö loppuun ja sitten on väylät avoinna.

4 kommenttia:

 1. Mun on pakko kiittää tästä sun ihanasta blogista! Se on antaa mulle niin paljon iloa. Kiitos! <3
  Kuvat ovat juuri hyvän kokoisia, mitä isompia sen parempia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle Rouva V! <3 Aina jaksat kommentoida ja ilahduttaa viesteilläsi. Olen oikein otettu, että tykkäät blogistani. On niin ilahduttavaa kuulla että joku saa iloa postauksistani.
   Mukava kuulla, etteivät kuvat ole liian suuria. Itsekin tykkään isoista kuvista, mutta hyvä kuulla myös mielipiteitä muilta. :)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin!