26.10.2012

Gluteenittomat letut


 Paistoin lettuja uudella ohjeella ja näistä tuli todella herkullisia! Kokeilin tällä kertaa Semperin karkeaa jauhoseosta, mikä sopii monenlaiseen leivontaan ja ruuanlaittoon. Näistä tuli todella onnistuneet ja menivät heti parempiin suihin. Tässä resepti myös sinulle:


Lettutaikina

3 dl maitoa
1 kananmuna
1,5 dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 rkl sokeria

o vatkaa maito ja muna kulhossa
o lisää jauhot
o sekoita taikinaan öljy, suola ja sokeri
o anna turvota 1-3 minuuttia ja paista lettupannulla
Tarjoile hillon ja vaahterasiirapin kera!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta :-) Varmasti hyvä ja tuo vaahterasiirappi nam! :-) Harmi kun meillä ei voi mies nuita syödä, pitäisi olla munaton. Pannukakkua olen sellaisena tehnyt, mutta se tuppasi vähän jäämään kiinni. Toisella kertaa onnistuu paremmin :-) Viikonlopun iloa! :-)

    VastaaPoista
  2. Tätä täytyykin kokeilla! Joskus tein Veikalle lettuja, joihin tuli hedelmäsosetta, mutta tälläiselle reseptille jossa ainekset useimmiten löytyy kaapista on aina tarvetta :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!