28.8.2012

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat
(gluteeniton)
0,2 kg margariinia
1,5 dl sokeria
3 kpl kananmunia
0,8 dl maissijauhoja
2,75 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
0,75 dl maitoa 
* * *
* margariini ja sokeri vaahdotetaan kuohkeaksi vaahdoksi
* kananmunat lisätään yksitellen sekoitetaan kunnolla seos
* kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen maidon kanssa
* kaada taikina syvään peltiin, missä on leivinpaperi pohjalla
* paista 200 asteessa noin 12 minuuttia
* kiertoilmassa 180 astetta 8-10 minuuttia
Anna jäähtyä hetki ja kuorruta.

Kuorrute

0,1 kg margariinia
6-7 dl tomusokeria
0,75 dl kahvia
2-3 rkl kaakaojauhetta
Sulata margariinia hiukan, lisää loput ainekset ja sekoita sileäksi massaksi.
Kuorruta paistettu pohja hiukan lämpimänä, niin kuorrute levittyy paremmin.
Koristele halutessasi valmiit mokkapalat suklaa- tai karamellirakeilla.
Tässä oli lupailemani ohje.
Herkullisia hetkiä!
♥ Mia

1 kommentti:

  1. Löysin blogisi tänään ja heti löysin hyviä herkkuohjeita:) Kiitokset siitä:) Ihana Blogi Sinulla:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin!